Youth & education

Verdieping van de voorstellingen vindt u in video-inleidingen, podcasts en nagesprekken. Scholieren en studenten kunnen binnen ITA Academy workshops volgen. Samen met jongeren maken we jaarlijks speciale voorstellingen. Amateurs kunnen masterclasses volgen, of spelen in een van onze toneelbeelden. Ook als u professional bent, heeft ITA Academy u veel te bieden.

Naast opleidingsinstituut is ITA Academy ook het centrum van de theatertraditie in Nederland. In onze monumentale schouwburg in het hart van de stad Amsterdam treft u een grote schilderijencollectie van acteurs in Nederland. We voelen ons onderdeel van die geschiedenis, waar we trots op zijn.

EDUCATIE - ITA Academy selecteert en ontwikkelt voorstellingen voor alle leeftijden en opleidingsniveaus. Jaarlijks maken wij een toegankelijke juniorproductie, waarin Amsterdamse jongeren van 15-20 jaar schitteren. We maken de voorstelling Over hoop in het MBO. Speciaal voor dramadocenten hebben een werkmethode ontwikkeld: de Theater Toolkit.

Samen met u kijken we graag hoe een bezoek aan ITA onderdeel kan uitmaken van uw onderwijsprogramma.