Rondleidingen

In Internationaal Theater Amsterdam worden verschillende rondleidingen gegeven: openbare rondleidingen op zaterdag, speciale rondleidingen voor groepen en bedrijven en rondleidingen voor scholen. Tijdens een rondleiding ontdekt u ons prachtige gebouw en neemt u een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. U mag in de kleedkamers gluren, bezoekt de portrettengalerij en leert de geschiedenis van Internationaal Theater Amsterdam kennen.

Rondleidingen

Openbare rondleidingen

Iedereen die wil, kan zich bij deze rondleiding aansluiten. Onze rondleider neemt u mee op ontdekkingstocht door de schouwburg, een beschermd rijksmonument. Hij laat u alles zien wat de moeite waard is (voor én achter de schermen), leert u de geschiedenis van het theater kennen en vertelt leuke anekdotes. Er is een openbare rondleiding op iedere eerste zaterdag van de maand om 3 uur 's middags. Een rondleiding kost € 10 en duurt ca. anderhalf uur. Een kaartje koopt u online of via de kassa (020 624 23 11). Wij verwelkomen u graag in ons mooie gebouw!

Rondleidingen voor het primair & voortgezet onderwijs en studenten

Scholieren en studenten ontdekken tijdens onze rondleiding het prachtige gebouw van Internationaal Theater Amsterdam (een rijksmonument). Alle hoeken en gaten, ook de plaatsen waar het publiek normaal niet komt. Zo zien ze bijvoorbeeld waar de acteurs zich voorbereiden, bezoeken ze de portrettengalerij en leren ze over de geschiedenis van het theater kennen. Sappige anekdotes ontbreken natuurlijk ook niet.

Duur: ca. 75 minuten.
Maximaal vijftien leerlingen per groep.
Kosten: € 100
Inschrijven: educatie@ita.nl