Rondleidingen

Tijdens onze rondleidingen gaan de deuren open die voor de meeste mensen gesloten blijven. Neem een kijkje in het prachtige gebouw van ITA tijdens openbare rondleidingen, speciale rondleidingen voor groepen en bedrijven en rondleidingen voor scholen. Ontdek de magie van een theaterbedrijf, gluur in de kleedkamers, bezoek de portrettengalerij en leer de geschiedenis van Internationaal Theater Amsterdam kennen.

Rondleidingen

Openbare rondleidingen

Iedereen die wil, kan zich bij deze rondleiding aansluiten. Onze rondleider neemt u mee op ontdekkingstocht door de schouwburg, een beschermd rijksmonument. Hij laat u alles zien wat de moeite waard is (voor én achter de schermen), leert u de geschiedenis van het theater kennen en vertelt leuke anekdotes. Er is een openbare rondleiding op iedere eerste zaterdag van de maand om 15 uur. Een rondleiding kost € 10 en duurt ca. anderhalf uur. Een kaartje koopt u online of via de kassa (020 624 23 11). Wij verwelkomen u graag in ons mooie gebouw!

RONDLEIDINGEN VOOR HET PRIMAIR & VOORTGEZET ONDERWIJS EN STUDENTEN

Scholieren en studenten ontdekken tijdens onze rondleiding het prachtige gebouw van Internationaal Theater Amsterdam (een rijksmonument). Alle hoeken en gaten, ook de plaatsen waar het publiek normaal niet komt. Zo zien ze bijvoorbeeld waar de acteurs zich voorbereiden, bezoeken ze de portrettengalerij en leren ze over de geschiedenis van het theater kennen. Sappige anekdotes ontbreken natuurlijk ook niet.

Duur: ca. 75 minuten.
Maximaal vijftien leerlingen per groep.
Kosten: € 100
Inschrijven: educatie@ita.nl

Rondleidingen op maat

Internationaal Theater Amsterdam maakt voor verschillende groepen ook rondleidingen op maat. Of u nu met een bedrijf, vriendengroep, studentenhuis of team een kijkje in ons spannende gebouw wilt nemen, voor elke groep kunnen wij een rondleiding op maat maken. Neem contact met onze afdeling ITA Academy op voor de mogelijkheden: educatie@ita.nl.