ITALIVE: DE DINGEN DIE VOORBIJGAAN
Zondag 25 april, 20.00 uur

Testen voor Toegang pilot in ITA: koop nu uw kaarten

Zolang het coronavirus nog niet onder controle is, kan testen helpen om stapje voor stapje meer mogelijk te maken. De overheid wil testen inzetten om sociale activiteiten op een veiligere manier eerder mogelijk te maken. Voordat testen op deze manier gebruikt kunnen worden is onderzoek nodig. De overheid doet daarom eerst pilots met testen voor toegang tot evenementen. Ook ITA werkt hier graag aan mee.

Zo neemt ITA op 16, 17 en 18 april 2021 met twee voorstellingen deel aan de pilot Testen voor Toegang. Om toegang te krijgen tot de try-outs van De uren (16, 17, 18 april) of tot Piano Works Debussy (17, 18 april) is het noodzakelijk dat elke bezoeker, -|-naast het in bezit zijn van een toegangsticket, zich binnen 40 uur voor aanvang van de betreffende voorstelling laat testen. Een afspraak kan ingepland worden via https://www.testenvoortoegang.nl/.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de try-outs van De uren en Piano Works Debussy. De e-mail die u van Testen voor Toegang ontvangt met uw negatieve testuitslag, bevat een unieke code. In de CoronaCheck-app zet u deze code om in een digitaal testbewijs.

Over Testen voor Toegang

Het platform Testen voor Toegang is een platform van de Stichting Open Nederland. Het doel van de Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen. Meer info van de Rijksoverheid over het testen voor toegang tot sociale activiteiten kunt u hier nalezen.

MEER INFORMATIE OVER TESTEN VOOR TOEGANG
Language NP Language no problem de dingen die voorbijgaanITA–EnsembleTheater de dingen die voorbijgaan
Sluiten de dingen die voorbijgaan ITA-ensemble / Toneelhuis / Ivo van Hove
10 dec '20 t/m 25 apr '21
Na De stille kracht realiseerde Ivo van Hove met De dingen die voorbijgaan een tweede bewerking van een roman van Louis Couperus, dit keer in coproductie met Toneelhuis (Antwerpen).
Language NP Language no problem Veelgestelde vragen over ITALive Veelgestelde vragen over ITALive
Language NP Language no problem Piano Works Debussy Voetvolk / Lisbeth Gruwez & Claire Chevallier Dans Piano Works Debussy
Sluiten Piano Works Debussy Voetvolk / Lisbeth Gruwez & Claire Chevallier
04 nov '20 t/m 18 apr '21
'Muziek is de ruimte tussen de noten.', schreef Debussy. Dat is het uitgangspunt voor deze dialoog tussen klassiek muziek en hedendaagse dans. Want tussen de noten schuilt de ruimte voor de verbeelding.
Language NP Language no problem de urenITA–EnsembleTheater de uren
Sluiten de uren ITA–Ensemble
15 apr '21 t/m 18 apr '21
De uren speelt zich af op telkens één dag in het leven van drie vrouwen in de 20ste eeuw. De ene is uitgever van boeken, de andere een huisvrouw en de derde is de schrijfster Virginia Woolf. Alle drie worstelen ze met de vraag hoe je jezelf kunt zijn in een wereld die knelt als een keurslijf.
Language NP Language no problem de dingen die voorbijgaanITA–EnsembleTheater de dingen die voorbijgaan
Sluiten de dingen die voorbijgaan ITA-ensemble / Toneelhuis / Ivo van Hove
10 dec '20 t/m 25 apr '21
Na De stille kracht realiseerde Ivo van Hove met De dingen die voorbijgaan een tweede bewerking van een roman van Louis Couperus, dit keer in coproductie met Toneelhuis (Antwerpen).

Steun ITA

Wij zijn dankbaar dat u ITA ondersteunt met uw gift. Met uw steun draagt u kunst en cultuur een warm hart toe. Groot of klein, uw bijdrage maakt voor ons theater het verschil. Mogen wij u hiervoor alvast hartelijk bedanken.

ITA On Demand

Language NP Language no problem Het temmen van de feeks Het temmen van de feeks
Language NP Language no problem La voix humaine La voix humaine
Language NP Language no problem Opening night Opening night

Nieuws

Language NP Language no problem Hare Majesteit Koningin Máxima bij ITANieuws Hare Majesteit Koningin Máxima bij ITA
Language NP Language no problem Toneel op televisie: Romeinse tragedies vanaf 30 mei te zien bij de VPRONieuws Toneel op televisie: Romeinse tragedies vanaf 30 mei te zien bij de VPRO
Language NP Language no problem THE NEED FOR LEGACY - ONTHULLING SCHILDERIJ RUFUS COLLINSNieuws THE NEED FOR LEGACY - ONTHULLING SCHILDERIJ RUFUS COLLINS
Language NP Language no problem Gijs Scholten van Aschat in Theater MaasNieuws Gijs Scholten van Aschat in Theater Maas
Language NP Language no problem In de pers: ITALive Romeinse TragediesNieuws In de pers: ITALive Romeinse Tragedies
Language NP Language no problem Voorstellingen t/m 2 maart geannuleerdNieuws Voorstellingen t/m 2 maart geannuleerd
Language NP Language no problem Eline Arbo wint Mary Dresselhuys Prijs 2021Nieuws Eline Arbo wint Mary Dresselhuys Prijs 2021
Language NP Language no problem De belofte van 400 culturele instellingenNieuws De belofte van 400 culturele instellingen
Language NP Language no problem Voorstellingen t/m 12 februari geannuleerdNieuws Voorstellingen t/m 12 februari geannuleerd