Cadeau Voucher

Maak iemand (en uzelf) gelukkig met een heerlijk geschenk: de ITA Cadeau Voucher. Hiermee kan de ontvanger een voorstelling of voorstellingen bij ITA naar eigen keuze uitzoeken.

Cadeau Voucher

Hoe koopt u een ITA Cadeau Voucher?

Heel simpel. Klik hier om een Cadeau Voucher aan te schaffen. U kunt zelf de hoogte van het bedrag bepalen en ontvangt de Voucher per mail.

Stuur de Cadeau Voucher door aan de gelukkige of gebruik 'm zelf bij een volgende ticketaankoop.

KOOP HIER UW CADEAU VOUCHER

Waar is de ITA Cadeau Voucher te gebruiken?

De ITA Cadeau Voucher kan worden gebruikt als betaling voor tickets voor alle evenementen in INTERNATIONAAL THEATER AMSTERDAM. De waarde van de ITA Cadeau Voucher is niet inwisselbaar voor contant geld.

U kunt 24/7 tickets bestellen via ita.nl of telefonisch van ma t/m za van 13:00 - 18:00 via +31 (0)20 624 23 11.

U kunt ook bij het ITA Bespreekbureau langskomen van ma t/m za van 13:00 - 18:00 en sowieso vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling.

KOOP HIER UW CADEAU VOUCHER

Hoe is de ITA Cadeau Voucher te verzilveren?

Zodra u uw tickets op www.ita.nl heeft gevonden en naar "Betaling" bent genavigeerd, kunt u ervoor kiezen om een ITA Cadeau Voucher als betaalmethode te gebruiken. Er wordt u gevraagd om het nummer en de pincode van de ITA Cadeau Voucher in te voeren. Het saldo op de ITA Cadeau Voucher wordt verrekend met het bedrag van uw bestelling.

Koopt u tickets voor een hogere waarde dan de ITA Cadeau Voucher, dan kunt u het resterende bedrag betalen met een betaalmethode naar keuze. Als u tickets koopt voor een lagere waarde dan de ITA Cadeau Voucher, blijft het resterende bedrag op uw ITA Cadeau Voucher staan en kan deze worden gebruikt voor toekomstige aankopen.

KOOP HIER UW CADEAU VOUCHER