Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)

Close

Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)

ITA / Educatie

Shows

Sorry, there are currently no available shows.
Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)
ITA / Educatie

Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer van de Stadsschouwburg.

Kom dansen is een dansworkshop speciaal voor kinderen. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel. De kinderen leren een korte choreografie, een mix van streetdance, moderne dans en hiphop. De volwassenen mogen de laatste vijf minuten komen kijken.

OOK IN DE KERSTVAKANTIE

Language NP Language no problem Workshop improviseren (8+) ITA / Educatie Kids Workshop improviseren (8+)
Close Workshop improviseren (8+) ITA / Educatie
Als je toneel speelt, kun je zelf verzinnen wat er gebeurt. Improviseren: wij geloven dat iedereen het kan. Alle kinderen die het leuk vinden om toneel te spelen, zijn van harte welkom bij deze workshop door onze professionele theaterdocenten. In de Bovenkamer, ons minitheater met alles erop en...
Language NP Language no problem Workshop spelen met tekst (8+) ITA / Educatie Theater Workshop spelen met tekst (8+)
Close Workshop spelen met tekst (8+) ITA / Educatie
Met een toneeltekst kun je heel veel kanten op en totaal andere scènes maken. In de workshop Spelen met tekst leren de kinderen daar alles over en gaan ze zelf scènes maken. De workshop wordt geleid door een professionele theaterdocent die ook als regisseur werkt. In de Bovenkamer, ons minithea...
Language NP Language no problem Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies Theater Aladdin (6+)
Close Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies
Aladdin is a completely new family musical about the world-famous fairy-tale out of 1001 nights. Let yourself be enchanted by the magical world of Aladdin!