Laat me (Ramses de film)

Close

Laat me (Ramses de film)

Michiel van Erp / De Familie Film & TV / AVROTROS

Shows

Sorry, there are currently no available shows.
Laat me (Ramses de film)
Michiel van Erp / De Familie Film & TV / AVROTROS

Een anderhalf uur durende filmversie van de succesvolle tv-serie RAMSES.

In 2014 zond de AVRO de vierdelige dramaserie RAMSES uit, over de jonge jaren uit het leven van Ramses Shaffy in Amsterdam. Van de miniserie is nu een anderhalf uur durende filmversie gemaakt. De rol van Shaffy werd vertolkt door Maarten Heijmans en de regie was van Michiel van Erp. De dramaserie werd met prijzen overladen. De serie werd bekroond met onder meer de Nipkowschijf voor beste dramaserie en de Prix Europa voor beste miniserie van het jaar. Maarten Heijmans ontving in 2014 een Gouden Kalf en TV Beeld voor zijn hoofdrol in de serie. In 2015 won hij de International Emmy Award de categorie “beste acteur”.

Meer Ramses Shaffy

Language NP Language no problem Maarten Heijmans & Band - RAMSES Maarten Heijmans Music Maarten Heijmans & Band - RAMSES
Close Maarten Heijmans & Band - RAMSES Maarten Heijmans
Vanwege het tienjarig overlijden van Ramses Shaffy vroegen we Maarten of hij nog een keer een eerbetoon wilt geven met zijn succesvolle show.
Language NP Language no problem Een leven lang theater: Ramses Shaffy (1933-2009) Internationaal Theater Amsterdam Perspective programmes Een leven lang theater: Ramses Shaffy (1933-2009)
Close Een leven lang theater: Ramses Shaffy (1933-2009) Internationaal Theater Amsterdam
In Een leven lang theater reizen we door de Nederlandse theater- en dansgeschiedenis, gegidst door kunstenaars die een grote rol spelen in die geschiedenis. Film- en beeldfragmenten vormen de rode draad van het verhaal. Deze editie nodigen we verschillende gasten uit om over Ramses Shaffy te pr...