LAAT ME: Ramses Shaffy de film

Sluiten

LAAT ME: Ramses Shaffy de film

Michiel van Erp / De Familie Film & TV / AVROTROS

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
LAAT ME: Ramses Shaffy de film
Michiel van Erp / De Familie Film & TV / AVROTROS

Een anderhalf uur durende filmversie van de succesvolle tv-serie RAMSES.

Prijs 14,50

Dolend, soms eenzaam, maar vooral mateloos gretig en vol tomeloze passie

In 2014 zond de AVRO de vierdelige dramaserie RAMSES uit, over de jonge jaren uit het leven van Ramses Shaffy in Amsterdam. Van de miniserie is nu, speciaal voor deze tiende sterfdag van Ramses, een anderhalf uur durende filmversie gemaakt. De rol van Shaffy werd vertolkt door Maarten Heijmans en de regie was van Michiel van Erp. De dramaserie werd met prijzen overladen. De serie werd bekroond met onder meer de Nipkowschijf voor beste dramaserie en de Prix Europa voor beste miniserie van het jaar. Maarten Heijmans ontving in 2014 een Gouden Kalf en TV Beeld voor zijn hoofdrol in de serie. In 2015 won hij de International Emmy Award de categorie 'beste acteur'.

De dramaserie RAMSES was een coproductie van De Familie Film & TV en AVROTROS, mede mogelijk gemaakt door het Mediafonds.

Tribute: Ramses Shaffy (1933-2009)

Op 1 december is het precies tien jaar geleden dat Ramses Shaffy overleed. Daar staan wij bij stil met een speciaal programma rondom deze volksheld en uitzonderlijke chansonnier en acteur. We hebben een unieke versie van ons perspectiefprogramma Een leven lang theater, waarin we verschillende gasten uitnodigen om over Ramses te praten. We vertonen de film LAAT ME: Ramses Shaffy de film van Michiel van Erp, een anderhalf uur durende filmversie van de succesvolle tv-serie RAMSES. Én we sluiten
de dag af met het concert van Maarten Heijmans.

Combinatievoordeel
Bezoekt u meerdere programma's, dan ontvangt u vanaf twee programma's €2,50 korting per programma. Bezoekt u alle drie de programma's, dan ontvangt u €7,50 korting op het totaalbedrag. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het besteltraject.

Meer Ramses Shaffy

Language NP Language no problem Maarten Heijmans & band – RAMSES Maarten Heijmans Muziek Maarten Heijmans & band – RAMSES
Sluiten Maarten Heijmans & band – RAMSES Maarten Heijmans
Vanwege het tienjarig overlijden van Ramses Shaffy vroegen we Maarten of hij nog een keer een eerbetoon wil geven met zijn succesvolle show.