Zondagmorgen in ITA: Pim Pam Paars (2 - 6 jaar)

Close

Zondagmorgen in ITA: Pim Pam Paars (2 - 6 jaar)

Theaterstraat / Meboer & Bakker

Shows

Sorry, there are currently no available shows.
Zondagmorgen in ITA: Pim Pam Paars (2 - 6 jaar)
Theaterstraat / Meboer & Bakker

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijnt en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: “Whooei”, een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog. Een woordeloze voorstelling voor de allerkleinsten geïnspireerd door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.

Tot slot worden ook de kinderen uitgenodigd in deze wonderlijke wereld. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creëren en spelen. Het decor van de voorstelling verandert in een interactieve speelinstallatie.

De theatermakers Suzanne Bakker en Rianne Meboer lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.