Zondagmorgen in ITA: Pim Pam Paars (2 - 6 jaar)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Pim Pam Paars (2 - 6 jaar)

Theaterstraat / Meboer & Bakker

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Pim Pam Paars (2 - 6 jaar)
Theaterstraat / Meboer & Bakker
Vanaf €8

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijnt en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: “Whooei”, een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog. Een woordeloze voorstelling voor de allerkleinsten geïnspireerd door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.

Duur 35 minuten
Gesproken in NL
Voor gezinnen met kinderen 2+

Over de voorstelling

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijnt en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: “Whooei”, een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog.

Tot slot worden ook de kinderen uitgenodigd in deze wonderlijke wereld. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creëren en spelen. Het decor van de voorstelling verandert in een interactieve speelinstallatie.

De theatermakers Suzanne Bakker en Rianne Meboer lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van kunstenaar Wassily Kandinsky.

Zondagmorgen in ITA

Iedere zondagochtend is er een voorstelling voor jonge kinderen en hun ouders, grootouders of verzorgers. Theater, dans, beeldende kunst, poppenkast, verhalen: het staat allemaal op het programma.

Het is de bedoeling dat kinderen onder begeleiding van een volwassene de voorstellingen bezoeken op zondagmorgen in ITA.

Meer zondagmorgen