Lubach LIVE op het Leidseplein

Close

Lubach LIVE op het Leidseplein

Arjen Lubach

Shows

Sorry, there are currently no available shows.
Lubach LIVE op het Leidseplein
Arjen Lubach

Zondag met Lubach bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen Lubach terug in het theater. In de dagen rond kerst en oud en nieuw staat de televisie-comedian maar liefst twee weken in het Internationaal Theater Amsterdam aan het Leidseplein en geeft een bijzonder Amsterdams eindejaarstintje aan zijn comedyshow vol persoonlijke verhalen en observaties.

Arjen Lubach: "Ik heb twaalf jaar in kleine theaters gestaan met deels geïmproviseerde shows. De kick die dat oplevert, is een andere dan die van een geschreven grap waarover lang is nagedacht. Dat Zondag met Lubach zo goed doordacht is, is geweldig, maar soms mis ik dat eerste."

Arjen Lubach (1979) is een artistieke duizendpoot. Hij is auteur van de romans: 'Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend', 'Bastaardsuiker', Magnus en 'IV'. De maker van de Koefnoen-'Rapservice', een van de mannen achter Buro Renkema én hij had een hit met 'Jelle', een parodie op Eminems rapnummer 'Stan'. De meeste bekendheid vergaarde hij echter als presentator van zijn eigen satirische talkshow Zondag met Lubach. Daarnaast staat hij als cabaretier zelf ook op de planken.

Bekijk ook

Language NP Language no problem Hamlet (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer Theater Hamlet (8+)
Close Hamlet (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer
The creators of Lang & Gelukkig, Woef Side Story and Snorro now present a new family show, based on the most famous play of all time: Hamlet. Director Pieter Kramer once again produces a performance that is full of rushed costume changes, grotesque fistfights and swinging songs. Alex Klaass...
Language NP Language no problem Het Duel Het Nationale Theater / Jeroen De Man Theater Het Duel
Close Het Duel Het Nationale Theater / Jeroen De Man
Jacob Derwig and Joris Smit play the leading roles in Het duel (The duel), a stage production of Anton Chekhov's only short novel. Jeroen De Man (Ondertussen in Casablanca, Ondine) directs this performance in which the question of what constitutes 'good living' is being fought out by a great ca...