Partnerships

De bijdragen van onze hoofdsponsor en corporate partners stimuleren in directe zin de lokale, nationale en internationale positie van Internationaal Theater Amsterdam. Onze partners associëren zich met thema’s op gebied van innovatie, diversiteit, talentontwikkeling en internationalisering. Dankzij onze partners kan ITA zijn leidende positie handhaven en de lange traditie en de kracht van theater overdragen. ITA biedt daardoor de hoogste kwaliteit op het gebied van grootschalige nationale en internationale toneel- en dansvoorstellingen en eigenzinnige maatschappelijke programma's.

Met uw bijdrage verbindt u uw bedrijf aan het belangrijkste theater van Nederland met een gevestigde internationale reputatie. Met onze Corporate Pool, Junior Board en op maat gemaakte partnerships bieden wij u een interessant platform voor inhoudelijke relatiemarketing en mogelijkheden voor de positionering en branding van uw bedrijf. Voorstellingsbezoek met relaties en workshops of lezingen door acteurs van het ensemble behoren onder meer tot de mogelijkheden.

Hoofd Development Maurits Musch staat u graag persoonlijk te woord. U kunt hem bereiken via tel. 020 795 99 52 of e-mail development@ita.nl.

Partnerships