Brasserie

Onze Brasserie is een unieke ontmoetingsplek voor theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, (young) professionals en creatieven. De Brasserie is tevens de ideale plek voor een succesvolle afspraak of een sessie zakelijke creativiteit. De razendsnelle WiFi-verbinding bieden wij u gratis aan.

Brasserie

ITA Brasserie

In samenwerking met chefkok Rogier van Dam van restaurant Lastage is het menu van de Brasserie vernieuwd. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt u er ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. In de ITA Brasserie of op ons terras aan het Leidseplein.

Reserveer een tafel in de brasserie

De brasserie is geopend van zondag t/m donderdag van 10:00 tot 01:00 en op vrijdag en zaterdag tot 02:00. U kunt eenvoudig online een reservering maken via de reserveringsmodule of bellen met +31 (0)20 795 99 95.

Reserveren

Lastage in ITA

We gaan een unieke samenwerking aan met Amsterdams sterrenrestaurant Lastage. Lastage gaat ‘On Stage’ en zal tot en met de maand oktober haar gasten ‘s avonds ontvangen in de Brasserie van ITA. Chef-kok van Lastage Rogier van Dam ontwerpt speciaal voor deze gelegenheid een menu van 4 tot 6 gangen. Ook het menu van de ITA Brasserie wordt in samenwerking met Rogier vernieuwd.

Lees hier meer over de samenwerking & reserveer voor Lastage

Menu ITA BRASSERIE

De menukaart biedt de hele dag door ruime keuze in lekkere, gezonde én betaalbare gerechten. Voor ieder wat wils - vegetarisch of anders.

De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij vaak wat kleinere wijnhuizen. Gewoon omdat we het die ook gunnen. We zoeken daarbij naar een combinatie van verrassend hoge maar altijd betaalbare kwaliteit.

Bekijk het menu