Brasserie

Onze brasserie is een unieke ontmoetingsplek voor theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, (young) professionals en creatieven.

Op dit moment is de brasserie gesloten voor ontbijt, lunch, diner of borrel tot en met 6 april 2020.

De brasserie is tevens de ideale plek voor een succesvolle afspraak of een sessie zakelijke creativiteit. De razendsnelle WiFi-verbinding bieden wij u gratis aan.

Menu

De menukaart biedt de hele dag door ruime keuze in lekkere, gezonde én betaalbare gerechten. Voor ieder wat wils - vegetarisch of anders.

Speciaal voor theaterbezoekers serveren we een drie-gangen Theatermenu en onze wisselende Eenakter. Dat zijn altijd smakelijke, prettig geprijsde, snel te serveren gerechten die niet te zwaar op de maag liggen; een optimale voorbereiding op een prachtige theateravond.

De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij vaak wat kleinere wijnhuizen. Gewoon omdat we het die ook gunnen. We zoeken daarbij naar een combinatie van verrassend hoge maar altijd betaalbare kwaliteit.

Bekijk het menu

Reserveer een tafel

De brasserie is geopend van zondag t/m donderdag van 10:00 tot 01:00 en op vrijdag en zaterdag tot 02:00. U kunt eenvoudig online een reservering maken via de reserveringsmodule of bellen met +31 (0)20 795 99 95.