ITA - educatief burgerschap programma

Burgerschapsprogramma Internationaal Theater Amsterdam

In samenwerking met docenten Burgerschap heeft ITA een speciaal educatieprogramma ontwikkeld voor het MBO, waarin alle vier dimensies van het vak Burgerschap worden aangesneden. Het programma bestaat uit een videoserie waarin studenten van het ROC van Amsterdam hun leeftijdsgenoten uitdagen in challenges.

De jonge presentatoren vertellen wat het burgerschapsthema in het dagelijkse leven voor hen betekent en geven de opdrachten. Door de eigen ervaring en de filosofische vragen hierover, komt het thema dichterbij.

Bekijk hieronder alvast de trailer om een voorproefje te krijgen van de videoserie.

STUDIEDAG BIJ DE VIDEOSERIE

Bij ITA is een exclusief educatieprogramma ontwikkeld voor het vak Burgerschap. Het programma kan ook bij andere vakken ingezet worden. Voor een nog te plannen studiedag maakt u zich met collega’s dit programma op de studiemiddag eigen om het vervolgens aan uw klassen te kunnen geven. U krijgt tips om filosofische vraagstukken met uw klas te behandelen.

Het programma bestaat uit een videoserie waarin studenten van het ROCvA hun leeftijdsgenoten uitdagen in challenges. Alle dimensies komen aan bod.

GEEF U HIER OP VOOR DE STUDIEDAG