Kaartverkoop

Koop uw kaarten online, telefonisch of aan het bespreekbureau.

Kaartverkoop

Online

Via deze website kunt u online kaarten kopen door op de pagina van de gewenste voorstelling te klikken op ‘BESTELLEN’, een datum naar keuze te selecteren en vervolgens op 'BESTEL KAARTEN' klikken.

Om af te rekenen moet u inloggen met een ITA-account. Na betaling via iDEAL of credit card, kunt u uw kaarten gratis printen of per post laten bezorgen tegen € 3,50 handelingskosten.

Bestel kaarten

Telefonisch

U kunt van maandag t/m zaterdag van 13:00 – 18:00 terecht op het nummer +31 (0)20 624 23 11 om kaarten te bestellen. Per bestelling wordt (ongeacht het aantal kaarten) € 3,50 handlingskosten in rekening gebracht.

De kaarten worden u per mail of tot een week voor aanvang van de voorstelling per post toegestuurd.

Bespreekbureau

Onze medewerkers van het bespreekbureau helpen u graag van maandag t/m zaterdag van 13:00 – 18:00 en sowieso vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling.

U kunt er betalen met uw pinpas, creditcard (Visa/Mastercard en American Express), cultuurkaart, theater- en concertbon en podiumcadeaukaart.

Wij accepteren geen Nationale Musicalbon, VVV-bon of Iris cheque.

Ruilen

Er vindt geen restitutie plaats van kaarten. Ook niet in geval van te laat komen, verlies, diefstal of geen gebruik maken van de kaarten. Voor het omruilen van kaarten wordt (ongeacht het aantal) € 5 in rekening gebracht.

Gereserveerde kaarten dienen binnen een week opgehaald te worden. Indien u nog tijdens de week voor de voorstelling kaarten reserveert, dient u uw kaarten drie kwartier voor aanvang op te halen. Te laat opgehaalde reserveringen gaan terug in de verkoop.

Strikte aanvangstijd

Aanvangstijden worden strikt gehanteerd. Laatkomers worden niet meer in de zaal toegelaten. Bij voorstellingen met een pauze kunnen laatkomers eventueel na de pauze alsnog in de zaal plaatsnemen.

Wachtlijst

Vanaf een uur voor aanvang zijn aan het bespreekbureau volgnummers voor de wachtlijst beschikbaar. Alle niet opgehaalde kaarten worden vanaf een kwartier voor aanvang verkocht in volgorde van de wachtlijst.

Variabele prijzen

In ITA worden 'vanaf' prijzen gehanteerd. Naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn, wordt de prijs hoger. Wie er vroeg bij is, koopt dus altijd kaarten tegen het voordeligste tarief (en kan de mooiste plaatsen uitzoeken).

Huisregels en bezoekersvoorwaarden

ITA hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).

LEES MEER

ITA-ensemble op tournee

Kaarten voor voorstellingen van het ITA-ensemble op tournee zijn te koop bij de betreffende schouwburgen, locaties en festivals. Op de website kunt u via de button 'EXTERNE VERKOOP' kaarten kopen.

Bestel kaarten