Theater in de klas is nog nooit zo dichtbij geweest

Door de huidige Corona-maatregelen is het nu onmogelijk voor ons om bezoek aan ita-ensemble voorstellingen aan te bieden, maar er is wel ITA Live! Een nieuw soort theaterervaring, via livestream bij u in de klas. En, speciaal voor het onderwijs, de ITA Live – encore, die u op de door u gewenste datum en tijd kunt inzetten.

Omdat wij dicht op de huid van het maakproces van onze eigen voorstellingen zitten kunnen we op maat workshops en randprogramma’s bij onze voorstellingen ontwikkelen en aanbieden om de voorstellingsevaring optimaal in te bedden.

De komende tijd zullen we verschillende voorstellingen van ons ITA-ensemble livestreamen naar huiskamers en klaslokalen in heel Nederland en over de hele wereld. Hou altijd onze website in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen en nieuwe aankondigingen. Naast livestreams bieden wij dit seizoen ook registraties aan die u online kunt bekijken met uw klas.

-|- Uiteraard staan wij ook in deze vreemde tijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mee te denken met uw school. Wij horen daarbij heel graag waar uw behoefte nu ligt, en hoe wij kunnen helpen die te realiseren. We horen het graag als u een (digitale) afspraak met ons wilt maken.

Wij hopen u en uw leerlingen snel te ontmoeten: live, online of misschien wel via wegen die we tot nu toe nog niet bedacht hebben.

LESBRIEF ROMEINSE TRAGEDIES

Na meer dan 10 jaar touren over de hele wereld en een livestream, is onze succesvoorstelling Romeinse tragedies nu te zien op tv in een tien delige serie in samenwerking met de VPRO. Eerder maakten we al een lesbrief bij Romeinse tragedies, die je hier kunt downloaden. Deze is natuurlijk ook gemakkelijk te combineren met het terugkijken van de 30 minuten durende afleveringen. Bekijk de afleveringen hier terug.

DOWNLOAD HIER DE LESBRIEF BIJ ROMEINSE TRAGEDIES

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor het voortgezet onderwijs

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over aankomende livestreams, nieuwe encores en andere lesprogramma's? Meld u dan aan voor onze voortgezet onderwijs nieuwbsrief.

MELD U HIER AAN