05 februari / Internationaal Theater Amsterdam

Feest bij NDT: met korting naar meesterchoreograaf Jiří Kylián

Ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum van Nederlands Dans Theater (NDT) brengt het dansgezelschap een ode aan Jiří Kylián. De meesterchoreograaf was van 1975 tot 1999 artistiek directeur van NDT en bleef tot 2009 verbonden aan het gezelschap. Zijn gehele oeuvre omvat 100 balletten, waarvan hij er maar liefst 75 speciaal voor NDT creëerde. Kyliáns werk is sinds 2014 niet meer te zien geweest bij NDT. Met Sometimes, I wonder keren drie van zijn meesterwerken terug: Bella Figura (1995), Claude Pascal (2002) en Vanishing Twin (2008). De voorstelling is exclusief te zien in Den Haag en Rotterdam.

Korting voor ITA-bezoekers

Als bezoeker van ITA, waar NDT dit seizoen ook te zien is, ontvangt u ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van het gezelschap € 7,50 korting op uw kaarten voor Sometimes, I wonder. De voorstellingen in Den Haag zijn volledig uitverkocht. Daarom nodigen we u van harte uit bij één van de voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 19, 20, 21, 22 of 23 februari. Bestel uw kaarten via www.ndt.nl/tickets/sometimes-i... en gebruik de promotiecode NDTKYLIAN om uw korting te verzilveren.

Actievoorwaarden: deze actie is geldig t/m 23 februari 2020 en is van toepassing op alle rangen. Niet geldig i.c.m. andere kortingen of voor eerder gekochte kaarten.

Reserveer uw kaarten

Meer dans

Language NP Language no problem Standalone Nederlands Dans Theater 2 Dans Standalone
Sluiten Standalone Nederlands Dans Theater 2
Standalone verbindt vier enorm creatieve makers die in de loop van de tijd een onuitwisbare invloed op de stijl van NDT hebben gehad: Johan Inger presenteert IMPASSE: een wereldpremière, naast bestaande werken van Ohad Naharin en huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot. Mét live muziek van ...
Language NP Language no problem Kirina Faso Dance Theatre / Serge Aimé Coulibaly Dans Kirina
Sluiten Kirina Faso Dance Theatre / Serge Aimé Coulibaly
“Kirina is een verbluffende voorstelling die een zweterige, rituele en extatische dans combineerde met voortstuwende muziek en een bezwerend verhaal.” - The New York Times<br /> <br /> De Burkinese danser-choreograaf Serge Aimé Coulibaly maakt een voorstelling over ‘de vluchtelingencrisis’, of liever: migr...
Language NP Language no problem KIEM Conny Janssen Danst / Conny Janssen Dans KIEM
Sluiten KIEM Conny Janssen Danst / Conny Janssen
Na BROOS (2019), over de kwetsbaarheid van het leven, gaat KIEM over de wil om te ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Om het lichaam vol te zuigen met verse lucht en met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te omarmen.