Een avond met Thomas Piketty

Sluiten

Een avond met Thomas Piketty

Brainwash Festival

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Een avond met Thomas Piketty
Brainwash Festival
€ 35

Wereldberoemd econoom Thomas Piketty is terug met een bevlogen pleidooi voor een nieuw economisch systeem. En voor een gelijkwaardige wereld.

20:30 – 22:00

Economie is geen wetmatigheid. De wereld zoals die er nu uitziet is gestoeld op ideologieën uit het verleden. In zijn nieuwe boek Kapitaal en ideologie laat Thomas Piketty ons kennis maken met de ideeën die eeuwenlang ongelijkheid in de hand hebben gewerkt.

Welke keuzes kunnen we maken om ongelijkheid terug te dringen? Hoe ontkomen we aan teleurstellende ideeën van links en rechts? En zijn de ideeën van economisch grootmeester Piketty daadwerkelijk de voedingsbodem voor een vreedzame, duurzame en gelijkwaardige toekomst? Hoor het tijdens de Brainwash Special: An evening with Thomas Piketty.

Kapitaal en ideologie is de opvolger van één van de belangrijkste boeken van deze eeuw. Het is een scherpe kritiek op de hedendaagse politiek en een aanzet tot een nieuw en eerlijk economisch systeem. Piketty zet in op een participatief socialisme voor de eenentwintigste eeuw: een nieuwe ideologie van gelijkheid, maatschappelijk eigendom, onderwijs en het delen van kennis en macht.

Meer zien

Language NP Language no problem De Alternatieve Nachtmis ITA / Urban Myth Perspectief De Alternatieve Nachtmis
Sluiten De Alternatieve Nachtmis ITA / Urban Myth
Hét alternatief voor de traditionele kerstavond.