Pride at ITA: House of Champagne Performance Party (ft. PEEKABOO)

Sluiten
Pride

Pride at ITA: House of Champagne Performance Party (ft. PEEKABOO)

Emma Champagne Queen / Victor Studulski / Zjef van Bezouw

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Pride at ITA: House of Champagne Performance Party (ft. PEEKABOO)
Emma Champagne Queen / Victor Studulski / Zjef van Bezouw

Stap binnen in een wereld van kleur, liefde en creativiteit tijdens Pride Amsterdam! Op vrijdagavond transformeren The Bookshop en Brasserie in ITA zich tot een bijzondere ontmoetingsplek met een speciale performance van Victor Studulski én een feestje met DJ Emma Champagne Queen.

Je bent vanaf 21:00 uur welkom in de ITA Brasserie.

Pride Amsterdam

Locatie The Bookshop
Genre Event

Openingstijden

21.00 tot 01.00 uur: DJ Emma Champagne Queen
21:00 uur: Performance Victor Studulski

Gratis entree

Emma Champagne Queen

Emma Walch begon op jonge leeftijd al met dj'en door afspeellijsten te maken in slechte computerprogramma's. Toen ze naar de kunstacademie ging om mode, ontwerp en beeldende kunst te studeren zette ze haar passie voor muziek voort en integreerde ze dj'en en sound design in haar kunst. Haar talent om sfeer neer te zetten werd opgemerkt en al snel draaide ze in clubs en op festivals in Nederland en Berlijn. Emma Champagne Queen's dj-alias is geïnspireerd op discokoningin Evelyn Champagne King. Verwacht dus veel discoknallers en een hoge dosis energie achter de draaitafels.

Victor Studulski

Victor is een queer kunstenaar wiens werk de complexe realiteiten van onze moderne samenleving onderzoekt en bevraagt. Door middel van fotografie, videografie en installatiekunst reflecteert hij op actuele thema's zoals community, internetcultuur en ongeschreven gedragsregels in een steeds meer gesurveilleerde wereld. Met een fascinatie voor de opkomst van de surveillance maatschappij, onderzoekt hij de implicaties hiervan voor privacy, individuele vrijheid en zelfexpressie. Het werk dient als een spiegel, waarbij de kijker wordt geconfronteerd met de constante aanwezigheid van toeschouwers en de potentiële gevolgen die hieraan verbonden zijn.

MEER PRIDE