Ouder- en kindworkshop bij 1000+1 Nacht

Sluiten

Ouder- en kindworkshop bij 1000+1 Nacht

De Toneelmakerij

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Ouder- en kindworkshop bij 1000+1 Nacht
De Toneelmakerij

In deze workshop voor kinderen en hun ouders/verzorgers wordt een kleine gebeurtenis een groots verhaal. Wek de verhalenverteller in jezelf tot leven en doe mee, dan heb je nooit meer NIETS te vertellen.

Data 27 – 30 december, 13:00-14:30 uur
Taal Nederlands

Ouder- en kind workshop


Met de juiste ingrediënten tover je die poep aan je schoen, je lekke band of verloren fietssleutel om in een bestselling story. Een verhaal vol spanning en emotie, inclusief plottwist en cliffhanger. Wek de verhalenverteller in jezelf tot leven en doe mee, dan heb je nooit meer NIETS te vertellen.

(Ook superhandig voor het afstoffen van oude verhalen voor op familiefeestjes, het vertellen over je dag of het vrolijk voor de vuist weg fantaseren voor het slapengaan.)
-|-
Bij het bestellen van (een) ticket(s) voor de voorstelling 1000+1 nacht kunt u zich aanmelden voor de workshop. Toegang tot de workshop is gratis.

Alles rondom 1000+1 nacht

Language NP Language no problem 1000+1 Nacht (8+) Toneelmakerij / Sadettin K. / Paul Knieriem theater-familie 1000+1 Nacht (8+)
Sluiten 1000+1 Nacht (8+) Toneelmakerij / Sadettin K. / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en meesterverteller Sadettin Kırmızıyüz gebruiken deze eeuwenoude vertellingen als inspiratie voor de nieuwe muzikale familievoorstelling 1000+1 nacht. Laat je betoveren door de kracht van verhalen. Voor iedereen vanaf acht jaar!