Rijksmuseum: Talkshow Slavernij

Sluiten

Rijksmuseum: Talkshow Slavernij

Rijksmuseum

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Rijksmuseum: Talkshow Slavernij
Rijksmuseum
€ 10

Tijdens de tentoonstelling Slavernij organiseert het Rijksmuseum talkshows over het thema slavernij en de doorwerking daarvan. Denk hierbij aan onderwerpen als de zichtbaarheid van mensen van kleur in de media, politiek en de samenleving of de rol van vrouwen tijdens slavernij.

Talkshow
Locatie: Grote Zaal
Tijd: 13.30 - 15.00 uur

TALKSHOW IDENTITEIT & AFKOMST

Tijdens de tentoonstelling Slavernij organiseert het Rijksmuseum talkshows over het thema slavernij en de doorwerking daarvan. Denk hierbij aan onderwerpen als de zichtbaarheid van mensen van kleur in de media, politiek en de samenleving of de rol van vrouwen tijdens slavernij. In elke editie stelt een gastredacteur vanuit zijn of haar oogpunt een specifiek onderwerp centraal.

Op 22 augustus presenteert Jörgen Raymann de talkshow 'Identiteit & Afkomst' in ITA. Gastredacteuren zijn Ranomi Kromowidjojo & Reggie Baay.

Programma

Dubbelmonoloog: Ranomi Kromowidjojo en Reggie Baay
Sprekers: Hariëtte Mingoen, Nancy Jouwe, Chjanoy Kromowidjojo
Cultureel intermezzo: Een gedicht voorgedragen door Marius Atmoredjo, begeleidt door Harrie Djojowikromo op de kendang
Cultureel intermezzo: David Partowihono begeleidt door Harrie Djojowikromo op de kendang

MEER OVER DE EXPO SLAVERNIJ

MET CORONATOEGANGSBEWIJS

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.