Zondagmorgen in ITA: Stip IT (2+)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Stip IT (2+)

Cie sQueezz / Anne-Beth Schuurmans / Elian Smits

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Stip IT (2+)
Cie sQueezz / Anne-Beth Schuurmans / Elian Smits
Vanaf €8

Een unieke theatrale ontmoeting met dans en muziek.

Duur 45 min
Locatie Koninklijke foyer

Kom langs, Kom kijken, Doe mee!

In STIP IT gaan peuters en hun volwassen begeleiders mee in een theatrale ontmoeting met Anne-Beth en Elian. Samen bouwen we een beeldend landschap, waarin we ons fijn kunnen voelen. Dans, geluid en beeld zijn in STIP IT uitgangspunt voor spel en samenzijn. De zintuigen worden hier aangesproken! Je zou kunnen spreken van het spelen met de waarneming.

De ontmoetingen tussen de kinderen en de kunstenaars zijn een uitnodiging om mogelijkheden te genereren om vrijer te mogen denken en in het moment te kunnen zijn. Concrete en abstracte beelden, handelingen en bewegingen wisselen elkaar af en worden ingezet om de kracht van het emotionele moment in de (beeld)vertelling te versterken.

ZONDAGMORGEN IN ITA

Dit voorjaar organiseert ITA weer speciale zondagochtenden voor de allerkleinsten. In de reeks Zondagmorgen in ITA organiseren we voorstellingen en activiteiten voor de allerkleinsten en grote mensen. Telkens om 11 uur, met de mogelijkheid om na afloop lekker te brunchen of lunchen in onze Brasserie. Op de Zondagmorgen in ITA draait alles om de kinderen, hier hoeven zij niet stil te zitten of stil te zijn. Vanaf 9 februari is het weer tijd voor theater, dans, poppenkast, verhalen en muziek – het staat allemaal op het programma.

Het programma wordt georganiseerd voor de kinderen samen met een volwassene. Kinderen bezoeken de voorstellingen voor €8,- en volwassenen voor €10,- in de voorverkoop. Op de zondagochtend worden er nog kaarten verkocht bij de bar van de Brasserie voor €10,-.

MEER OP ZONDAGMORGEN

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Het Astronautje (4+) Klein Amsterdam Producties Theater Zondagmorgen in ITA: Het Astronautje (4+)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Het Astronautje (4+) Klein Amsterdam Producties
Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte?
Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: KLaNK (2-6 jaar) Dadodans Theater Zondagmorgen in ITA: KLaNK (2-6 jaar)