Corporate Pool

De Corporate Pool is het zakelijk netwerk van ITA; een groep geëngageerde bedrijven met een gedeelde passie voor theater. Mede dankzij de steun van dit loyale bedrijvennetwerk kan ITA onder andere investeren in bijzondere programmering, nieuw talent, ITA Academy, ITA Live en het behoud, ontwikkelen en verduurzamen van het historische gebouw.

Bij deelname aan de Corporate Pool ontvangen bedrijven tal van privileges, waarmee ze zich verbinden aan ITA maar die ingezet kunnen worden voor het versterken van hun eigen netwerk.

Per seizoen selecteren we voor de Corporate Pool twee voorstellingen en nodigen we het netwerk uit voor exclusieve events. De avonden hebben een inhoudelijk en eigentijds karakter – met een bezoek aan een voorstelling, een inleiding vooraf en een afsluitende borrel in één van de historische foyers van ITA – en bieden een exclusieve ervaring, waar nog lang over nagepraat wordt.

Corporate Pool

Netwerkmomenten

  • Jaarlijks twee georganiseerde Corporate Pool-avonden met inleiding, voorstelling en borrel. U ontvangt per avond twee vrijkaarten voor relaties of collega’s.
  • Jaarlijks uitnodigingen voor exclusieve evenementen. U ontvangt per avond twee vrijkaarten voor relaties of collega’s.

Unieke locaties voor events

  • Jaarlijks een gratis rondleiding voor maximaal 10 relaties door het historische gebouw.
  • 10% korting op de huur van alle zalen en foyers voor evenementen, vergaderingen, workshops en/of presentaties.

Zichtbaarheid

  • Bedrijfsnaam zichtbaar op ITA.nl.
  • Vermelding in de digitale programmabrochure.
  • Vermelding bij andere projecten, waar de Corporate Pool zich aan verbindt.

Extra mogelijkheden

  • Toegang tot de beste zitplekken voor voorstellingen van ITA in binnen- en buitenland.
  • ITA regelt ook voor zakelijke relaties speciale arrangementen rondom voorstellingen van ITA voor bijvoorbeeld uw relaties of een bedrijfsuitje. Denk hierbij aan inleidingen, borrels, diner en rondleidingen.

Jaarlijkse donatie

  • Jaarlijks vragen we de Corporate Pool om een bijdrage van € 2.500,–.

Huidige Corporate Pool

&Fluence, Advocatenkantoor Roos, Atlas Fiscalisten, Civilence, Eden Hotels, Endymion Amsterdam, Florent, Grolsch, Hertoghs Advocaten, Lankveld Theater Logistics, Legal People, Leonardo Hotels, NH Hotel Group, Stonewater, VESPER Advocaten LLP, Zoku.

Meer informatie & contact

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag persoonlijk te woord. U kunt contact opnemen met Nick van de Braak (020 523 78 67) of een e-mail sturen naar nick.vandebraak@ita.nl