Spelen in ITA-toneelbeeld

Altijd al eens op het prestigieuze en internationale podium van ITA willen staan? Dat kan! Het is voor scholen mogelijk een eigen versie van een voorstelling te spelen in het originele toneelbeeld van een ITA-voorstelling. Met grootse decors en prachtig ontworpen licht. Het stuk wordt in de dramalessen op school gerepeteerd. Een ITA-acteur komt tijdens de repetitie langs om speltips te geven. Je krijgt technische en productionele ondersteuning van ITA en als afsluiting wordt de originele ITA-voorstelling door de leerlingen bezocht.

Spelen in ITA-toneelbeeld
‘Ik heb zo genoten van het hele proces, het maken van ons eigen script en repeteren van ons stuk, wetend dat we dit in de stadsschouwburg mochten opvoeren. En daarbovenop kreeg ik ook nog eens een super grote rol!! Wat een super mooie manier om mijn drama jaren af te sluiten.’
– leerling van het Spinoza20First

MASTERCLASS

De masterclasses, gegeven door een van de acteurs van het ITA Ensemble, zijn een onderdeel van het programma Spelen in het toneelbeeld. Wanneer de klas bijna klaar is om hun voorstelling in het toneelbeeld van een ITA-voorstelling te gaan spelen, komt een acteur langs die je later in de ITA-voorstelling ziet. Deze gaat met de klas werken en geeft speltips naar aanleiding van de scènes die zijn gemaakt.

Informatie

voor vanaf vmbo 4
vak drama
periode op aanvraag
prijsindicatie op aanvraag

MEER INFORMATIE & RESERVEREN? VUL HET INTERESSEFORMULIER IN