Acteur

Eefje Paddenburg

Eefje Paddenburg (1999) is sinds seizoen 22/23 lid van het vaste ITA Ensemble.

In seizoen 24/25 speelt ze in de premières van Giovanni's Room (regie Eline Arbo) en Angels in America (regie Ivo Van Hove). Ook is Paddenburg te zien in de reprises van Julie en Penthesilea.

c.v.


Paddenburg studeerde in 2022 af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde in de film Foeksia de Miniheks (2010), in de series Capsclub en Zenith en in de musicals Ciske de Rat, Mary Poppins en Hij gelooft in mij. In seizoen 21/22 was ze te zien in de voorstelling BAAAAAA van Circus Treurdier en Storm voor wie wakker is van House of Nouws.

Bij ITA was Paddenburg eerder te zien in Bloedbruiloft, Mijn lieve gunsteling, Julie en Penthesilea.

VOORSTELLINGEN

Language NP Language no problem Julie ITA Ensemble Theater Julie
Sluiten Julie ITA ensemble / Rebecca Frecknall
25 aug '24 t/m 03 sep '24
De jonge Britse sterregisseur Rebecca Frecknall maakt een eigentijdse bewerking van het beroemde stuk van August Strindberg.
Language NP Language no problem Penthesilea ITA Ensemble Theater Penthesilea
Sluiten Penthesilea ITA Ensemble / Eline Arbo
10 sep '24 t/m 28 sep '24
‘Penthesilea is een verpletterende voorstelling en een nieuw hoogtepunt in Arbo’s oeuvre.’, aldus NRC ★★★★★. Regisseur Eline Arbo plaatst het eeuwenoude verhaal van Penthesilea en Achilles te midden van een rockconcert. Een muzikale ode aan de fatale liefde tussen deze twee grootheden.
Language NP Language no problem Giovanni's room ITA Ensemble Theater Giovanni's room
Sluiten Giovanni's room ITA Ensemble / Eline Arbo
15 jan '25 t/m 02 feb '25
David wacht er op de terugkeer van zijn verloofde Hella. Maar wanneer hij Giovanni ontmoet, een charismatische Italiaanse barman, raken de twee mannen verwikkeld in een intense affaire. Na drie maanden keert Davids verloofde terug en wordt hij gedwongen een keuze te maken.
Language NP Language no problem Angels in America ITA Ensemble Theater Angels in America
Sluiten Angels in America ITA Ensemble / Ivo van Hove
11 apr '25 t/m 28 apr '25
In 2008 regisseerde Ivo van Hove een radicale Angels in America die door Tony Kushner zelf werd genoemd als zijn favoriete versie tot dan toe. Het is deze versie die nu opnieuw wordt opgevoerd met een aantal acteurs uit de originele cast en een aantal nieuwe spelers.