A NITE with Bab Ad-Daar: The Underground

Sluiten

A NITE with Bab Ad-Daar: The Underground

Bab Ad-daar / NITE

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
A NITE with Bab Ad-Daar: The Underground
Bab Ad-daar / NITE

ITA zet in samenwerking met NITE de deur van het theater open voor jou: een speciaal, theatraal programma voor nieuwkomers.

Bab Ad-daar (betekenis: ‘De deur staat altijd open’) is een community van ruim 150 nieuwkomers die samen repeteren, voorstellingen maken en theatrale participatieprogramma’s ontwikkelen bij de voorstellingen van NITE. Kom kijken, doe mee en praat mee met de Groningse Bad ad-Daar groep voordat je samen de voorstelling bezoekt.

Aanmelden kan via deze link.

Ben je bij Bab Ad-daar geweest? Dan krijg je ook een gratis kaartje voor de voorstelling The Underground van internationaal toneelgezelschap NITE.

Duur 90 minuten
Genre perspectief

Informatie in het Arabisch is beschikbaar via deze link.

Over A NITE with Bab Ad-daar: The underground


A NITE with Bab Ad-daar is een muzikale inleiding, gespeeld door leden van NITE’s eigen Bab Ad-daar community, die aansluit bij de thema’s van de voorstelling. De bijeenkomst dient als voorbereiding op het voorstellingsbezoek aan de NITE voorstelling The Underground en vindt een aantal weken vooraf plaats.

Tijdens deze bijeenkomst worden thema's uit de voorstelling besproken in een informeel gesprek. Denk hierbij aan: het gevoel van uitsluiting in de maatschappij, moeite hebben met het almaar mee moeten doen, sociale druk en het niet mee kunnen komen in de snelle, vluchtige samenleving.

Aansluitend op de theatrale inleiding, vindt een afterparty met DJ plaats.

Over Bab Ad-Daar

Bab Ad-daar is een groep nieuwkomers die liefde voor dans, muziek en theater hebben. Samen met NITE (Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble) organiseren zij activiteiten voor andere nieuwkomers in Nederland en zetten ze deuren van theaters in heel Nederland open. Zo ook die van ITA! Ga je mee? Kom je kijken? Doe je mee?

Aanmelden voor Bab Ad-Daar

Ook interessant

Language NP Language no problem The Underground NITE / Club Guy & Roni / Asko|Schönberg / HIIIT / Guy Weizman Theater The Underground
Sluiten The Underground NITE / Club Guy & Roni / Asko|Schönberg / HIIIT / Guy Weizman
Tijdens deze inspirerende NITE-voorstelling beleef je een rollercoaster van theater, dans en muziek.