All is energy jr.

All is energy jr.
28 mrt '24 t/m 13 apr '24
ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher

Ieder seizoen maakt ITA een voorstelling met en voor jongeren (15-21 jaar). Uitgangspunt is een thema uit een van onze ITA-voorstellingen in combinatie met een thema dat leeft onder jongeren uit de stad. Dit jaar wordt All is energy jr. gemaakt met als inspiratiebron de voorstelling Oer en andere tijden van ons ITA-ensemble in regie van Guy Cassiers. 

All is energy jr.
is een onderzoek naar het vijfde, meest onbekende natuurelement ETHER, met en door de volgende generatie strijders van het licht.

Lees onderaan meer over hoe u de voorstelling kunt bezoeken met uw klas.

Duur nnb
Genre theater
Taal Nederlands

Première za 30 maart
In Gesprek vr 5 & 12 april

All is energy jr.


Bestemming, aarde. Chaotische paden, kruislingse wegen, uitwijken met patronen, stoppen, stilstaan, ademen en weer door. Verder. Hoe? Lichaam versus geest? Crash. Rechts of links? Crash. Sterk of zwak? Crash. Mannelijk of vrouwelijk? Crash. Schreeuwen of zwijgen? Crash.

Dissonantie.

De volgende generatie luistert, voelt, proeft, en ziet opnieuw. Geeft gehoor aan moeder natuur en creëert een nieuwe concentrische cirkel van geluid.

-|-
Hoe ervaar jij deze planeet? Zie je tegenstellingen? Zie je eenheid? Herken jij jezelf in mij? Ben ik een zoogdier?

Zijn wij één met andere organismen?
Hoor jij wat ik zeg?
Voel je de vibratie van mijn gedachten? Zitten we op dezelfde frequentie? Laten we intunen, laten we echt luisteren.

All is energy jr. is de juniorproductie van Internationaal Theater Amsterdam, geregisseerd door Wensley Piqué en Khouloud Zaher

SPELERS GEZOCHT

Voor All is energy jr. zoekt ITA spelers, dansers, spokenword artiesten, schrijvers, bewegers (15 - 21 jaar). Meld je aan voor een van de kennismakingsdagen (29 oktober, 4 & 5 november) en ontmoet All is energy jr. makers Khouloud Zaher en Wensley Piqué!

Meer informatie & aanmelden
All is energy jr. is de juniorproductie van Internationaal Theater Amsterdam, geregisseerd door Wensley Piqué en Khouloud Zaher

KOM MET DE KLAS NAAR ALL IS ENERGY JR.

All is energy jr. is een voorstelling speciaal gemaakt voor én door jongeren. Speciaal voor het onderwijs wordt de voorstelling ook 's middags (14:00 uur) gespeeld, maar ook in de avond kunnen klassen komen kijken. Voorafgaand aan de voorstelling is een voorbereidende workshop voor middelbare scholieren en mbo-studenten beschikbaar. In de workshop wordt spelenderwijs ingegaan op de thema's uit de voorstelling.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN
All is energy jr. (c)Dim Balsem

In Gesprek

Kom na de voorstelling meedenken, luisteren en napraten bij In Gesprek. We nodigen een gast uit om de thematiek van All is energy jr. verder te onderzoeken en om ervaringen uit te wisselen. Als u nog vragen heeft, is dit het perfecte moment om ze te stellen. In Gesprek is gratis toegankelijk, begint kort na afloop van de voorstelling in de studio, wordt in het Nederlands gevoerd en duurt gemiddeld een half uur.

Credits


makers Khouloud Zaher, Wensley Pique

Meer jeugdtheater

Language NP Language no problem Let's talk about sex HNTjong / Noël Fischer theater-familie Let's talk about sex
Sluiten Let's talk about sex HNTjong / Noël Fischer
28 okt '23 t/m 29 okt '23
Supersoft knallend muziektheater over sex. Met livemuziek van festivalsensatie Prins S. en de Geit.
Language NP Language no problem Pinocchio Effect (10+) Scapino Ballet Rotterdam / MAAS Theater & Dans dans-familie Pinocchio Effect (10+)
Sluiten Pinocchio Effect (10+) Scapino Ballet Rotterdam / MAAS Theater & Dans
22 jan '24 t/m 23 jan '24
Een familievoorstelling voor iedereen van 10 tot 110 jaar vol humor en ernst over iets wat we allemaal doen: liegen.
Language NP Language no problem All is energy jr. ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher theater-jongeren All is energy jr.
Sluiten All is energy jr. ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher
28 mrt '24 t/m 13 apr '24
All is energy jr. is een onderzoek naar het vijfde meest onbekende natuurelement ETHER, met en door de volgende generatie strijders van het licht.