All is energy jr.

Sluiten
Lieve Stad, 2024

All is energy jr.

ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
All is energy jr.
ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher

Ieder seizoen maakt ITA een voorstelling met en voor jongeren (15-21 jaar). Uitgangspunt is een thema uit een van onze ITA-voorstellingen in combinatie met een thema dat leeft onder jongeren uit de stad. Dit jaar wordt All is energy jr. gemaakt met als inspiratiebron de voorstelling Oer en andere tijden van ons ITA Ensemble in regie van Guy Cassiers. 

All is energy jr.
is een onderzoek naar het vijfde, meest onbekende natuurelement ETHER, met en door de volgende generatie strijders van het licht.

Lees onderaan meer over hoe u de voorstelling kunt bezoeken met uw klas.

Festival Lieve stad,
Locatie ITA, Studio 1

Duur 75 min.
Genre theater
Taal Nederlands

Première za 30 maart
In Gesprek vr 5 & 12 april

Bezoek de voorstelling met de klas

All is energy jr. van ITA Junior in regie van Wensley Pique en Khouloud Zaher. Fotografie Cheyenne Polderman
All is energy jr. van ITA Junior in regie van Wensley Pique en Khouloud Zaher. Fotografie Cheyenne Polderman

All is energy jr.


Bestemming, aarde. Chaotische paden, kruislingse wegen, uitwijken met patronen, stoppen, stilstaan, ademen en weer door. Verder. Hoe? Lichaam versus geest? Crash. Rechts of links? Crash. Sterk of zwak? Crash. Mannelijk of vrouwelijk? Crash. Schreeuwen of zwijgen? Crash.

Dissonantie.
-|-
Hoe ervaar jij deze planeet? All is energy jr. neemt ons mee op een ontdekkingsreis naar het mysterieuze ETHER. In een chaotische wereld van tegenstellingen en keuzes, leren we luisteren naar de stem van moeder natuur en creëren we een nieuwe harmonie. De voorstelling daagt ons uit om te reflecteren op onze relatie met de planeet en andere organismen én om echt te luisteren naar elkaar. Een unieke ervaring die ons uitnodigt om in te tunen op een diepere frequentie en de verbinding met de wereld om ons heen te voelen.

All is energy jr. is de juniorproductie van Internationaal Theater Amsterdam, geregisseerd door Wensley Piqué en Khouloud Zaher

KOM MET DE KLAS NAAR ALL IS ENERGY JR.

All is energy jr. is een voorstelling speciaal gemaakt voor én door jongeren. Speciaal voor het onderwijs wordt de voorstelling ook 's middags (14.00 uur) gespeeld, maar ook in de avond kunnen klassen komen kijken. Voorafgaand aan de voorstelling is een voorbereidende workshop voor middelbare scholieren en mbo-studenten beschikbaar. In de workshop wordt spelenderwijs ingegaan op de thema's uit de voorstelling.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN
All is energy jr. (c)Dim Balsem

In Gesprek

Kom na de voorstelling meedenken, luisteren en napraten bij In Gesprek. We nodigen een gast uit om de thematiek van All is energy jr. verder te onderzoeken en om ervaringen uit te wisselen. Als u nog vragen heeft, is dit het perfecte moment om ze te stellen. In Gesprek is gratis toegankelijk, begint kort na afloop van de voorstelling in de studio, wordt in het Nederlands gevoerd en duurt gemiddeld een half uur.

Credits


regie Khouloud Zaher, Wensley Pique
dramaturgie Yahmani Blackman
scenografie, kostuumontwerp Leanne Vandenbussche
geluidsontwerp Izak de Dreu

assistent regie Rachel Besemer
assistent scenografie Cristel van Kuik
productieleider Lisa Stronks
assistent productie Zora Modderman, Diqrah Bouamrani
1e inspiciënt Jonas de Vries
licht Patrick Jonker
geluid Olga Liashkova
educatie Elles Leferink, Evelien Kanters, Rachel Besemer, Robby Hoesenie
projectleider Wilma Smilde
-|-
met Madelief Gomes, Majja Rozemeijer Rodrigues, Evy Haarink, Imke Stenvert, Jakob Holl, Flynn Smook, Inti Tabares Medina-Hogendijk, Cléo Chemsa, Loek van Oorschot, Luca Orlando, Belle Boswijk, Mees Brusche, Nanouk van Oort, Charlotte González Kieboom, Bente Vijn, Famke Bronger, Vera Beukers, Beau The, Luc Klouwer, Robijn de Jager

mede mogelijk gemaakt door Imdesto Foundation
met dank aan Muriël Besemer

Festival Lieve stad, vindt plaats van 20 tot 30 maart in Internationaal Theater Amsterdam en Meervaart.

20 – 30 maart

FESTIVAL LIEVE STAD,

Amsterdam is een stad met vele gezichten. Lieve Stad, – een viering van theater, kunst en dialoog – weerspiegelt de dynamiek van die grootstedelijke omgeving, waarin de stad zelf een bron van inspiratie is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen in de stad, in het theater, in de maatschappij. Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee?

MEER LIEVE STAD,