Artist Talk: Guy Weizman

Sluiten

Artist Talk: Guy Weizman

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Artist Talk: Guy Weizman
ITA Academy

In ons programma Artist Talks gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur het oeuvre, de werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst van deze maker en reflecteren we op het theater- en danslandschap. Artist Talks vinden voor of na een voorstelling van deze maker plaats en bieden verdieping om in een bredere context naar het werk te kijken.

Aanvangstijd 21:40
Duur 1 uur
Taal Nederlands
Locatie Pleinfoyer
Meld u aan voor gratis toegang

Artist Talk: Guy Weizman


In deze editie van ons nieuwe programma Artist Talks gaat onze moderator Thomas Lamers samen met het publiek, in gesprek met regisseur Guy Weizman. Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur zijn oeuvre, de werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst en reflecteren we met elkaar op het theaterlandschap en welke rol Weizman inneemt. -|-
Voor de Artist Talk is Weizman's voorstelling Yara's Wedding zien, maar wees ook welkom om enkel bij de Artist Talk aan te schuiven.