Artist Talk: Thijs van Vuure

Sluiten

Artist Talk: Thijs van Vuure

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Artist Talk: Thijs van Vuure
ITA Academy

In ons programma Artist Talks gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur het oeuvre, de werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst van deze maker en reflecteren we op het theater- en danslandschap. Artist Talks vinden voor of na een voorstelling van deze maker plaats en bieden verdieping om in een bredere context naar het werk te kijken.

Aanvangstijd nnb
Duur 1 uur
Taal Nederlands
Locatie Pleinfoyer

Meld u aan voor gratis toegang

Thijs van Vuure tijdens de repetities van Penthesilea in Internationaal Theater Amsterdam © Fabian Calis

Artist Talk: Thijs van Vuure

In deze editie van ons programma Artist Talks gaat moderator Selm Wenselaers samen met het publiek, in gesprek met componist en muzikant Thijs van Vuure. Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur zijn werk en werkwijze, drijfveren en inspiratiebronnen.

Voor de Artist Talk is ITA-ensemble / Eline Arbo's Penthesilea te zien, waar Thijs verantwoordelijk is voor de composities en muzikale leiding. Wees ook welkom om alleen bij de Artist Talk aan te schuiven.