Een avond met Louis Theroux

Sluiten

Een avond met Louis Theroux

Brainwash Festival

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Een avond met Louis Theroux
Brainwash Festival

Louis Theroux, misschien wel de beste interviewer ter wereld, vertelt je in onze Brainwash Special alles over zijn ontregelende documentaires, choquerende interviews en bijzondere ontmoetingen.

Brainwash Special: An evening with Louis Theroux

Van neonazi’s tot ultra-zionisten en van depressieve moeders tot een polyamoreuze gemeenschap: met zijn ontwapenende manier van interviewen weet Louis Theroux iedereen aan het praten te krijgen. Je inleven in iemand die je niet begrijpt, kan dat? Hoe komen mensen tot extreme opvattingen en wat kun je ervan leren? Louis Theroux, de meester van het oprechte gesprek, geeft antwoord op deze vragen.

Tijdens deze avond in Internationaal Theater Amsterdam deelt Louis Theroux zijn geheimen van het goede interview en vertelt hij over de meest bizarre en ontluisterende gesprekken die hij de afgelopen 25 jaar gevoerd heeft. Hoe is zijn kijk op de wereld radicaal veranderd door ontmoetingen met extreme subculturen en excentrieke figuren? Aan de hand van fragmenten uit zijn rijke oeuvre over vooroordelen, ongemak en taboe, gaan we met hem in gesprek.

Stel je vooroordelen op de proef en mis je kans niet om Louis Theroux te ontmoeten!

Over Louis Theroux

Louis Theroux is begon zijn carrière bij Michael Moore's TV Nation. Naast zijn series over extreme subculturen in de VS en specials over Britse beroemdheden maakte hij de film My Scientology Movie. Theroux won voor zijn werk onder andere twee Bafta Awards en de RTS Award.

Dit event is mede-mogelijk gemaakt door uitgeverij Ambo Anthos uitgevers.
Kaartverkoop via Brainwash Festival