IDFA: Filmmaker Talk: Maite Alberdi

Sluiten
IDFA

IDFA: Filmmaker Talk: Maite Alberdi

IDFA

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
IDFA: Filmmaker Talk: Maite Alberdi
IDFA

Een inspirerend gesprek van een uur met Maite Alberdi. Schrijfster Pamela Cohn spreekt met Alberdi over haar onstuitbare succes, waardoor ze geprezen wordt als een van de belangrijkste stemmen in de Latijns-Amerikaanse documentairewereld.

Festival IDFA
Locatie Studio 1

Duur 60 minuten
Genre Perspectief

Maite Alberdi


Een inspirerend gesprek van een uur met Maite Alberdi. Schrijfster Pamela Cohn spreekt met Alberdi over haar onstuitbare succes als filmmaker met een unieke creatieve methode en over haar succes in binnen- en buitenland.
-|-
Na het verbreken van vele box office records en als eerste Chileense vrouw genomineerd zijn voor een Oscar, heeft Alberdi's bijzondere stijl haar veel lof gebracht als een van de belangrijkste stemmen in de Latijns-Amerikaanse documentairewereld.

Over IDFA

IDFA staat voor de kracht van de creatieve documentaire. Documentaires die kunnen verbinden, inspireren en prikkelen. Documentaires die de blik verruimen op onszelf, de omgeving en de wereld om ons heen. Documentaires die in hun vorm verder durven gaan dan gebaande paden en bestaande verwachtingen.

Meer IDFA

Meer IDFA in ITA