MAAKweekend: Huis van Troje

Sluiten

MAAKweekend: Huis van Troje

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
MAAKweekend: Huis van Troje
ITA Academy

ITA en De Schuur slaan de handen ineen in dit korte en inspirerende maakproject. Ons uitgangspunt is de voorstelling Huis van Troje, van Toneelschuur Producties in regie van Mateusz Staniak.
In het weekend van zaterdag 6 april en zondag 7 april 2024 gaan toneelspelers en dansers uit Amsterdam en omgeving samen aan de slag tijdens een inspirerend MAAKweekend, geïnspireerd op Huis van Troje. Onder leiding van een choreograaf en een theatermaker vanuit ITA Academy werken de deelnemers toe naar een presentatie voor publiek waarbij dans en theater samenvloeien.

Op deze pagina kunt u zich gratis aanmelden als deelnemer aan het MAAKweekend, maar ook als toeschouwer voor de presentatie van het eindresultaat. Hieronder kunt u hierover meer informatie vinden.

MAAK-weekend za 6 en zo 7 apr
Presentatie zo 7 apr | 16.00 - 17.00 uur

Aanmelden voor beide events is gratis.

za 6 & zo 7 april 2024

DEELNEMEN AAN HET MAAKWEEKEND

Voor het MAAKweekend zijn we op zoek naar enthousiaste deelnemers die acteren, bewegen en/of dansen. Tijdens het weekend werken we samen, onder leiding van een choreograaf en een theatermaker vanuit ITA Academy, toe naar een presentatie voor publiek waarbij dans en theater samenvloeien. Ben je tussen de 15 en 70 jaar? Ben je beschikbaar in het weekend van 6 en 7 april? En heb jij zin om een weekend lang met anderen vanuit theater en dans te creëren?

Voorafgaand aan het MAAKweekend bezoeken we samen de voorstelling Huis van Troje op vrijdag 5 april.

MELD JE AAN

zo 7 apr | 16.00 - 17.00 uur

BEZOEK DE EINDPRESENTATIE VAN HET MAAKWEEKEND

Wilt u aanwezig zijn bij de eindpresentatie van het MAAKweekend? Dat kan! Via de knop hieronder kunt u zich gratis aanmelden.

RESERVEREN

MEER ITA ACADEMY