01 dec '19

Maarten Heijmans & band – RAMSES

Maarten Heijmans & Band
Koop uw kaarten
vanaf 13,50
Sluiten
01 dec '19

Maarten Heijmans & band – RAMSES

Maarten Heijmans & Band

Vanwege het tienjarig overlijden van Ramses Shaffy vroegen we Maarten of hij nog een keer een eerbetoon wil geven met zijn succesvolle show.

Aanvang 21.00
Eindtijd 22.40
Locatie Grote Zaal
Regulier 30,50 / 26,50 / 20,50 / 13,50

Maarten Heijmans zingt Ramses

Maarten Heijmans vertolkt vanavond zijn eigen versie van het bekende Shaffy-repertoire. In 2015 tourde hij met zijn band al langs een aantal steden en stond hij in een uitverkocht Carré. De aanleiding was het Nederlands Film Festival. Heijmans werd gevraagd of hij het leuk zou vinden enkele nummers van Shaffy te vertolken. De acteur antwoordde: “Alleen als ik ze niet één op één na hoef te spelen, maar er mijn eigen draai aan mag geven.” Na het festival kregen Heijmans en zijn band zoveel positieve reacties dat er vervolg aan is gegeven in de vorm van een tournee. We vroegen hem voor deze speciale Ramses-tribute nog een keer terug op het podium.

“Muzikaal van een verrassend hoog niveau en subliem gearrangeerd”
- Dagblad van het Noorden

“Mooi en vernieuwend”
- NRC ****

Meer Ramses Shaffy

Language NP Language no problem LAAT ME: Ramses Shaffy de filmFilm Michiel van Erp / De Familie Film & TV LAAT ME: Ramses Shaffy de film
Sluiten LAAT ME: Ramses Shaffy de film Michiel van Erp / De Familie Film & TV
01 dec '19 t/m 02 dec '19
Een anderhalf uur durende filmversie van de succesvolle tv-serie RAMSES.
Language NP Language no problem Een leven lang theater: Ramses Shaffy (1933-2009)Perspectief Internationaal Theater Amsterdam Een leven lang theater: Ramses Shaffy (1933-2009)
Sluiten Een leven lang theater: Ramses Shaffy (1933-2009) Internationaal Theater Amsterdam
01 dec '19
In Een leven lang theater reizen we door de Nederlandse theater- en dansgeschiedenis, gegidst door kunstenaars die een grote rol spelen in die geschiedenis. Film- en beeldfragmenten vormen de rode draad van het verhaal. Deze editie nodigen we verschillende gasten uit om over Ramses Shaffy te pr...