Pride Art Expo: PEEKABOO

Sluiten
30 jul '24 t/m 04 aug '24

Pride Art Expo: PEEKABOO

Zjef van Bezouw e.a.

Voorstellingen

Pride Art Expo: PEEKABOO
30 jul '24 t/m 04 aug '24
Zjef van Bezouw e.a.

Stap binnen in een wereld van kleur, liefde en creativiteit tijdens Pride Amsterdam! The Bookshop in ITA transformeert zich tot een bijzondere ontmoetingsplek met de speciale tentoonstelling Pride Art Expo: PEEKABOO. Laat je verrassen door een zorgvuldig samengestelde selectie van kunstwerken die de diversiteit, kracht en schoonheid van de LGBTQI+ gemeenschap vieren. Deze werken, gecureerd door multidisciplinair kunstenaar Zjef van Bezouw, zijn een representatie van de verschillende kunstexposities die door de hele stad plaatsvinden tijdens Pride.

Locatie The Bookshop
Genre Expositie

Openingstijden

10.00 – 00.00 uur

Pride Art Expo: PEEKABOO


Deze expo is niet alleen een viering van kunst, maar ook van de gemeenschap. Of je nu een fervent kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig, Pride Art Expo: PEEKABOO biedt een plek voor iedereen om te genieten en te reflecteren.

In aanloop naar Pride Amsterdam maken we meer bekend over de geselecteerde kunstenaars en werken. Volg ons op onze sociale media om op de hoogte te blijven. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!
-|-
Open call voor kunstenaars
Ben je kunstenaar en heb je interesse om mee te doen aan Pride Art Expo: PEEKABOO? Klik hier om contact op te nemen met curator Zjef van Bezouw voor de mogelijkheden.

Multidisciplinair kunstenaar en curator

Zjef van Bezouw

Zjef van Bezouw (1960) is een Nederlandse mixed media kunstenaar/ontwerper en curator. Zijn ontwerpen en kunstwerken omvatten performance kunst, omgevingen, fetisjkledij en schoenen. Hij studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie en aan DASARTS voor Theatervormgeving. Hij woonde en werkte van 2011-2019 in NYC en werkt momenteel tussen Amsterdam en Portugal. Onder zijn alias ZJEFWORKS is hij gespecialiseerd in het creëren van multi-zintuiglijke ervaringen door ruimtes te transformeren, lederwaren te ontwerpen en kunsttentoonstellingen te cureren tot happenings die “op je netvlies branden”. Hij heeft verschillende kunsttentoonstellingen georganiseerd, ook voor PrideAmsterdam waar hij in de jaren 90 zijn pioniersrol vervulde. In 2019 verhuisde hij naar Portugal van waaruit hij BoaBoa lanceerde en nu exploiteert, een kunst & cultuurinitiatief.

Meer over Zjef van Bezouw

MEER PRIDE

Language NP Language no problem Pride Art Expo: PEEKABOO Zjef van Bezouw e.a. Expo Pride Art Expo: PEEKABOO
Sluiten Pride Art Expo: PEEKABOO Zjef van Bezouw e.a.
30 jul '24 t/m 04 aug '24
Stap binnen in een wereld van kleur, liefde en creativiteit tijdens Pride Amsterdam! The Bookshop in ITA transformeert zich tot een bijzondere ontmoetingsplek met de speciale tentoonstelling Pride Art Expo: PEEKABOO.
Language NP Language no problem Amber Vineyard's Queer Cabaret: Pearl Dive Amber Vineyard Theater Amber Vineyard's Queer Cabaret: Pearl Dive
Sluiten Amber Vineyard's Queer Cabaret: Pearl Dive Amber Vineyard
01 aug '24
Na het grote succes van onze laatste Pearl Dive, waar de legendarische Moeder der Sirenen Amber Vineyard ITA in een rode zee veranderde, staan we te popelen om alle duikers uit te nodigen voor het volgende hoofdstuk.