TEDxAmsterdam

Sluiten

TEDxAmsterdam

TEDx

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
TEDxAmsterdam
TEDx
regular tickets: sold out, friends packages via TEDx

Op 29 november bereikt TEDxAmsterdam een bijzondere mijlpaal: de tiende editie! Onder de noemer ‘The Big X’ wordt de jubileum-editie groter dan ooit aangepakt, met een uniek programma waaraan de bezoekers actief deelnemen. Naast de bekende talks zullen er diverse interactieve sessies en performances zijn die alle zintuigen van de bezoekers prikkelen.

duur: 9:30 - 18:00 uur

THE BIG X

In de geest van ideeën die de moeite van het verspreiden waard zijn, heeft de Amerikaanse organisatie TED een programma gemaakt met de naam TEDx. Bij TEDxAmsterdam, een lokale editie die onder licentie georganiseerd wordt, brengen live sprekers en acts al tien jaar diepe discussie en verbinding teweeg.

Het thema is dit jaar ‘The Big X’ , waarin de X staat voor Amsterdam, het cijfer tien en ‘The Big Unkown’. In samenwerking met creatieve partners Stichting Nieuwe Helden, WE ARE PI en North VCA wordt er o.a. teruggekeken naar de afgelopen jaren in een bijzondere Hall of Fame, maar vooral ook vooruitgekeken naar de toekomst.


Er zijn voor TEDxAmsterdam 2018 twee verschillende tickets te koop. De Regular Tickets geven toegang tot het dagvullende evenement en kosten 150 euro (*uitverkocht). Daarnaast zijn er dit jaar 100 speciale Friends Packages die de bezoeker net dat beetje extra geven, interessant voor zowel particulieren als bedrijven.

Zo starten de bezoekers met dit ticket hun TEDxAmsterdam dag met een exclusief ontbijt en een extra snelle incheck rij. In de zaal zijn speciale zitplekken voor hen gereserveerd en zij krijgen in een kleine groep de beschikking over een eigen host die hen met alles gedurende de dag kan helpen. In de Friends & Speaker lounge is er de kans om sprekers te ontmoeten en met andere Friends te netwerken. De prijs van deze tickets is 750 euro en zijn hier verkrijgbaar.

TEDx Amsterdam archief