Masterclass Wende

Sluiten

Masterclass Wende

MusicalMakers

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Masterclass Wende
MusicalMakers

MusicalMakers organiseert de aankomende maanden meerdere masterclasses met toonaangevende makers, uit het binnen- en buitenland. In deze masterclass geeft niemand minder dan Wende een inkijkje in het maakproces en deelt ze haar ervaringen, zodat duidelijk wordt hoe musical- en muziektheater ontstaat.

Duur 90 minuten

Genre Muziektheater

Taal Engels

Masterclass Wende


Wende, de gevierde Nederlandse singer-songwriter, geeft samen met schrijfster E.V. Crowe op zaterdagmiddag 30 december een unieke Masterclass over songwriting bij ITA. Via live fragmenten met Wende achter de piano, delen ze hun ervaringen over het maakproces van de song cycle The Promise en vertellen ze hoe de lyrics en songs tot stand kwamen.

-|-
De song cycle The Promise, met als thema’s moederschap en vrouwelijkheid, en in 2021 in London bij het Royal Court Theatre geschreven en in première gegaan, is eind december nog bij ITA te zien en gaat in 2024 internationaal op tour. Bemachtig de laatste kaartjes via de voorstellingspagina van The Promise.


The Promise (The Song Project)
The Promise (The Song Project)

Meer Muziektheater

Language NP Language no problem Het Zomeroffer De Warme Winkel i.s.m. Touki Delphine & Asko|Schönberg / Het Amsterdamse Bostheater i.s.m. ITA Muziektheater Het Zomeroffer
Sluiten Het Zomeroffer De Warme Winkel i.s.m. Touki Delphine & Asko|Schönberg / Het Amsterdamse Bostheater i.s.m. ITA
25 jun '24 t/m 10 aug '24
Deze zomer gaat het gebeuren: de auto gaat eraan. Hij heeft ons veel gebracht, individuele vrijheid, avontuur, gemak en erotiek, maar zijn tijd is gekomen. Hij moet eraan geloven.