Masterclass Wende

Sluiten
30 dec '23

Masterclass Wende

MusicalMakers
Masterclass Wende
30 dec '23
MusicalMakers

MusicalMakers organiseert de aankomende maanden meerdere masterclasses met toonaangevende makers, uit het binnen- en buitenland. In deze masterclass geeft niemand minder dan Wende een inkijkje in het maakproces en deelt ze haar ervaringen, zodat duidelijk wordt hoe musical- en muziektheater ontstaat.

Duur 90 minuten

Genre Muziektheater

Taal Engels

Masterclass Wende


Wende, de gevierde Nederlandse singer-songwriter, geeft samen met schrijfster E.V. Crowe op zaterdagmiddag 30 december een unieke Masterclass over songwriting bij ITA. Via live fragmenten met Wende achter de piano, delen ze hun ervaringen over het maakproces van de song cycle The Promise en vertellen ze hoe de lyrics en songs tot stand kwamen.

-|-
De song cycle The Promise, met als thema’s moederschap en vrouwelijkheid, en in 2021 in London bij het Royal Court Theatre geschreven en in première gegaan, is eind december nog bij ITA te zien en gaat in 2024 internationaal op tour. Bemachtig de laatste kaartjes via de voorstellingspagina van The Promise.


The Promise (The Song Project)
The Promise (The Song Project)

Meer Muziektheater

Language NP Language no problem 1000+1 Nacht (8+) Toneelmakerij / Sadettin K. / Paul Knieriem theater-familie 1000+1 Nacht (8+)
Sluiten 1000+1 Nacht (8+) Toneelmakerij / Sadettin K. / Paul Knieriem
20 okt '23 t/m 30 dec '23
De Toneelmakerij en meesterverteller Sadettin Kırmızıyüz gebruiken deze eeuwenoude vertellingen als inspiratie voor de nieuwe muzikale familievoorstelling 1000+1 nacht. Laat je betoveren door de kracht van verhalen. Voor iedereen vanaf acht jaar!
Language NP Language no problem The Promise (The Song Project) Wende’s Song Project in co-production with The Royal Court Theatre Muziektheater The Promise (The Song Project)
Sluiten The Promise (The Song Project) Wende’s Song Project in co-production with The Royal Court Theatre
11 dec '23 t/m 30 dec '23
Een ontroerende, moderne songcyclus over identiteit, afkomst en alle grijstinten van het vrouw zijn in onze tijd.
Language NP Language no problem Masterclass Wende MusicalMakers Perspectief Masterclass Wende
Sluiten Masterclass Wende MusicalMakers
30 dec '23
Unieke masterclass over songwriting met Wende Snijders.
Language NP Language no problem Nekyia Onassis Stegi / Giannis Aggelakas & Christos Papadopoulos Muziektheater Nekyia
Sluiten Nekyia Onassis Stegi / Giannis Aggelakas & Christos Papadopoulos
07 feb '24 t/m 08 feb '24
Giannis Aggelakas, muzikant, dichter en belangrijkste grondlegger van de Griekse rockscene, werkt samen met gevestigde choreograaf Christos Papadopoulos aan Nekyia, een unieke kijk- en luisterervaring van de meest aangrijpende rapsodie van het Homerische epos.
Language NP Language no problem Rebetiko concert Lena Kitsopoulou & band Muziek Rebetiko concert
Sluiten Rebetiko concert Lena Kitsopoulou & band
10 feb '24
Ontdek het geluid van Rebetiko, een muzikaal genre dat zijn oorsprong vindt in de steden en havens van Griekenland, dat de levens van vluchtelingen weerspiegelt en evolueert van vooroorlogse verhalen over criminaliteit naar naoorlogse thema's over liefde en sociale verschijnselen.