TIME OUT!

Sluiten

TIME OUT!

Stichting Time Out i.s.m. MIND Young / ISO / LSVB / STIP / LKvV / de NJR

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
TIME OUT!
Stichting Time Out i.s.m. MIND Young / ISO / LSVB / STIP / LKvV / de NJR
€3,50 inclusief consumptie

BEKIJK HIER DE LIVESTREAM


Time Out is een rauwe ongepolijste weerspiegeling van de realiteit waartoe studenten en jongeren zich nu moeten verhouden. Studenten maken deel uit van de opvoering waarbij ze zich ongefilterd kunnen laten horen. Met een allesbehalve statische livestream gaan de makers van Time Out live in de zaal en online met thuiskijkers het gesprek aan met jongeren.

Aanvangstijd 20:30 uur
Duur 90 minuten, geen pauze
Zaal Rabozaal
De avond is ook te volgen via de gratis livestream

LINK livestream

Deze speciale editie van Time Out is een interactief en muzikaal event. Vóór corona toerden het Time Out Event langs hogescholen, universiteiten en leeromgevingen met jonge mensen. Nu kan dat niet. Daarom organiseren we deze hybride editie van Time Out die live te bezoeken is of online via de livestream te volgen is. Voor de voorstelling zijn ook plekken voor jou en je huisgenoten te winnen óf win een borrelpakket en kijk mee vanuit huis. Check hier de winactie.

We gaan in gesprek met bestuurders, beleidsmakers, opiniemakers en vooral met studenten over stress onder jonge mensen voor en tijdens corona.

Praat live of online mee over rendementsdruk, excelleren, maatschappelijke verwachtingen, studieschuld, online onderwijs en coronamaatregelen!

GA NAAR DE LIVE STREAM

Over deze editie

Eerst was er stress door de maatschappelijke verwachting om voortdurend aan te staan, te excelleren en te presteren. De beste, de slimste, de leukste, de mooiste. Wie die norm bedacht had weet niemand meer. Geen ruimte meer om te proberen, te falen, te ontladen, te staren uit het raam. Toen kwam corona.

In het begin was het collectief online gaan nog wel spannend, verrassend en zelfs verbindend. Online bingo’s en borrels. Totdat deze vrolijkheid omsloeg in binge watchen en studiestress door gebrek aan concentratie en discipline, slechte Wi-Fi, irritante huisgenoten en de angst om je ouders te besmetten.

“Mijn eindproject is gecancelled. Zomaar. Ik heb hier 5 jaar lang naar toe gewerkt”

“Bijbaan is opgezegd. Hoe betaal ik mijn huur, mijn studie?”

“Zo kan ik niet studeren. Voel me opgesloten.”

“Nog geen tijd om te reageren. Ik werk in een teststraat...”

“#Ironie, wilde zo graag een time out en nu weet ik niet wat ik er mee moet.”

“Kan die docent iets anders bedenken dan het zoveelste essay”

“Hoe haal ik in vredesnaam die 3 deadlines per week”.

Jongeren hebben huidhonger en studenten willen vooral weer studeren zoals studeren bedoeld is. De essentie van studeren ligt in het sociale component ervan. Weer naar de campus, mensen zien, elkaar live ontmoeten, even tussendoor sparren met een docent, discussiëren, meningen uitproberen, het is één grote oefening. Uit onderzoek van EenVandaag van september blijkt dat 74% van jongeren kampen met psychische problemen als onzekerheid, eenzaamheid en stress door corona.

Niet aanstellen en gewoon doorgaan of gaan we het er over hebben?


Win een plek op het toneel

Studenten en jongeren kunnen een van de schaarse VIP plekken in het decor van Time Out winnen. Met je huisgenoten maak je deel uit van de live gestreamde voorstelling, op het enorme toneel van de Grote Zaal. Het decor bestaat uit negen studentenkamers. Deze huishoudens worden conform de corona richtlijnen en theater procedures naar hun plaats op het toneel gebracht. Deze VIP plaatsen zijn ingerichte studentenkamers met frisdrank, bier en nootjes. Dit is een unieke kans om met meerdere huisgenoten een live event mee te maken. Wil je kans maken op deze podiumplekken? Mail dan je motivatie waarom juist jullie studentenhuis hier deel van uit moet maken naar communicatie@timeoutlab.nu.

Thuiskijkers kunnen op dezelfde manier kans maken op een borrelpakket. Mail ons waarom juist jullie huis een van de felbegeerde borrelpakketten wilt bemachtigen! Zo kijken jullie met een hapje en drankje naar onze livestream!

GA NAAR DE LIVE STREAM

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem WorldTalks Amsterdam: Post Lockdown Internationaal Theater Amsterdam / Pakhuis de Zwijger / Rabobank Perspectief WorldTalks Amsterdam: Post Lockdown
Sluiten WorldTalks Amsterdam: Post Lockdown Internationaal Theater Amsterdam / Pakhuis de Zwijger / Rabobank
WorldTalks Amsterdam, an urban talkshow by ITA & Pakhuis de Zwijger, brings together drinks and food for thought.
Language NP Language no problem IDFA  x Black Achievement Month - Preview Atardi IDFA / Ninsee / Vereniging Antilliaans Netwerk Film IDFA x Black Achievement Month - Preview Atardi
Sluiten IDFA x Black Achievement Month - Preview Atardi IDFA / Ninsee / Vereniging Antilliaans Netwerk
Zanger en liedjesschrijver Rudy Plaate (1937) is een van de grootste muzikanten die het eiland Curaçao ooit gekend heeft. Meer dan vierhonderd componeerde hij, waarin hij telkens het leven en de schoonheid van zijn geboorte-eiland bezong. In de documentaire Atardi portretteert filmmaker Selwyn ...
Language NP Language no problem Antigone in Molenbeek + Tiresias Toneelhuis / Guy Cassiers Theater Antigone in Molenbeek + Tiresias
Sluiten Antigone in Molenbeek + Tiresias Toneelhuis / Guy Cassiers
Guy Cassiers maakt een tweeluik over Griekse figuren – Antigone en Tiresias - die in opstand komen tegen de consensus. De eerste titelheldin plaatst hij in Molenbeek, voor de tweede volgt hij de tekst van slam poet Kae Tempest.