Zondagmorgen in ITA: Tik Tak Slaap (2 - 5 jaar)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Tik Tak Slaap (2 - 5 jaar)

Sanne Zweije

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Tik Tak Slaap (2 - 5 jaar)
Sanne Zweije
Vanaf €8

Tik…tak…tik…tak… Pop kan niet slapen. Tik…tak…tik…tak… Mama moet komen. Maar mama is moe. Ze is getikt…getakt…. Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor piepjong en poepie oud over Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt.

Duur 40 minuten
Gesproken in NL
Voor gezinnen met kinderen (2-5 jaar)

Over de voorstelling

In Tik Tak Slaap tovert een actrice een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt.

Sanne Zweije maakt grappige, ontroerende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Op speelse wijze snijdt ze waardevolle thema’s aan die zowel je gevoelswereld als je fantasie prikkelen. Haar theatertaal is beeldend, fysiek, muzikaal en kenmerkt zich door de combinatie van humor met poëzie.

Zondagmorgen in ITA
Iedere zondagochtend is er een voorstelling voor jonge kinderen en hun ouders, grootouders of verzorgers. Theater, dans, beeldende kunst, poppenkast, verhalen: het staat allemaal op het programma.

Het is de bedoeling dat kinderen onder begeleiding van een volwassene de voorstellingen bezoeken op zondagmorgen in ITA.

Meer zondagmorgen