18 januari / Internationaal Theater Amsterdam

ITA in actie

Morgen voeren diverse theaters en musea in Nederland actie om onze deuren weer te mogen openen. Ook wij balen enorm dat wij als een van de laatste sectoren dicht moeten blijven terwijl wij eerder hebben aangetoond veilig open te kunnen. Wij sluiten ons aan bij het gezamenlijke statement dat de Nederlandse theaters en musea open moeten!

Wij willen morgen iedereen de kans geven om te proeven hoe fijn en bijzonder en spraakmakend theater is. Daarom presenteren wij de voorstelling De stille kracht vanaf 12.00 uur doorlopend op een groot scherm voor onze ingang op het Leidseplein in Amsterdam. Voor wie niet de kans heeft om naar het Leidseplein te komen, stellen wij De stille kracht gratis als online voorstelling beschikbaar tot middernacht. Hiervoor kan iedereen zich via deze pagina aanmelden. Vervolgens is via een toegestuurde link de voorstelling te bekijken (tussen 12.00 en 24.00 uur).

Wij missen ons publiek enorm. Samen met andere theaters en musea komen we in actie in de hoop iedereen weer snel in onze zalen van al het moois te kunnen laten genieten!