25 oktober / Internationaal Theater Amsterdam

Week van Nalaten aan cultuur

Van 30 oktober tot en met 5 november is het de week van Nalaten aan cultuur. Uw liefde voor cultuur kunt u doorgeven in de vorm van een nalatenschap. Op die manier zorgt u ervoor dat u de kunstvorm die u koestert en die u inspireert, doorgeeft aan volgende generaties. Tijdens de week van Nalaten aan cultuur staat dit thema centraal en worden bij verschillende instellingen activiteiten georganiseerd.

Week van Nalaten aan cultuur

Cultuur is voor veel mensen een waardevol en inspirerend onderdeel van hun leven. Voor de een is dat muziek, voor de ander is dat beeldende kunst, theater of dans. Kunst maakt het leven interessant én is van grote waarde voor de samenleving. Het verbindt mensen zonder woorden. In de week van Nalaten aan Cultuur, van 30 oktober tot en met 5 november, zijn er activiteiten rond dit thema bij verschillende deelnemende organisaties.

Meer informatie en aanmelden

Joop Admiraal Fonds

Speciaal voor nalatenschappen aan ITA is er het Joop Admiraal Fonds, vernoemd naar de uitzonderlijke podiumkunstenaar die lang deel was van het vaste ensemble. Als u het Joop Admiraal Fonds in uw testament opneemt, geeft u het theater waar u zelf zo van geniet door aan de volgende generaties. Zo draagt u bij aan de toekomst van een wereldvermaard acteursensemble en aan een theater dat behoort tot de boegbeelden van de Nederlandse podiumkunst.

Lees meer over het Joop Admiraal Fonds