Sirene Sale

Elke eerste maandag van de maand - vanaf het moment dat de Amsterdamse sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor een voorstelling een toegangskaart met 50% korting kopen. Voor de maand april hebben wij de voorstelling Vogels geselecteerd. Vandaag, op maandag 1 april, kunt u voor de voorstellingen een standaard toegangskaart met 50% korting kopen.

Sirene Sale
Marieke Heebink, Steven Van Watermeulen, Gijs Scholten van Aschat en Yahya Gaier in Vogels, geregisseerd door Alize Zandwijk. Te zien in Internationaal Theater Amsterdam.

Vogels

Sirene Sale

Zo werkt het: de Sirenevoorstelling wordt op maandag om 12.00 uur bekendgemaakt via de speciale Sirene Sale-nieuwsbrief en op onze website. Wij raden u aan om uw kaarten vooral online te kopen. De kaarten voor de Sirenevoorstelling zijn te koop via de website en aan de kassa. De Sirene Sale duurt 24 uur, dus van maandag 12.00 uur tot dinsdag 12.00 uur, en geldt voor de eerste 100 kaarten. Op = op! De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.

Het Sirene Sale-tarief is niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen.

Steven Van Watermeulen en Chris Nietvelt in Vogels, geregisseerd door Alize Zandwijk. Te zien in Internationaal Theater Amsterdam.

ITA Ensemble / Alize Zandwijk

Vogels

'Onder regie van Alize Zandwijk biedt Vogels behalve voer voor bewustwording een sprankje hoop die overstijgend is aan polariserende perspectieven. Een uitnodiging om het hart te openen voor die oh zo verraderlijke ander.' – Theaterkrant

Regisseur Alize Zandwijk maakt van Vogels een muzikale en poëtische voorstelling waarin de acteurs op onnavolgbare wijze de complexe personages tot leven wekken.

Koop vandaag uw kaarten met 50% korting