Sponsors

Een sponsorbijdrage biedt essentiële steun aan Internationaal Theater Amsterdam en vormt tevens aanleiding tot (nadere) kennismaking met onze veelzijdige organisatie. Een verkennende samenwerking waarbij we één onderwerp met elkaar uitdiepen. Te denken valt aan het thema leiderschap, diversiteit en inclusie, identiteit, innovatie en digitalisering of internationalisering.

Sponsors
Stibbe x ITA

Repertoire Sponsor

Stibbe en ITA herkennen elkaar in het streven om nationaal en internationaal tot de top te behoren. We vinden elkaar op inhoud en de hoge kwaliteit die wij beiden nastreven in alle facetten van ons werk. Samen investeren we in het behoud van repertoire van wereldklasse. Zodat ITA haar signatuurproducties en succesvoorstellingen zowel hier in Amsterdam alsook wereldwijd kan blijven tonen aan een zo groot mogelijk publiek. Door stakeholders toneel op het hoogste niveau te laten ervaren en te engageren met de actuele, maar ook universele thema’s die binnen onze producties centraal staan. Vanuit gedeelde waarden richten we onze samenwerking op bijzondere ervaringen voor medewerkers, cliënten en (internationale) relaties van Stibbe.

Hans Witteveen, managing partner bij Stibbe: "De focus op inhoud én het hoge niveau dat ITA nastreeft passen naadloos bij ons kantoor.”

Maria Kraakman van het ITA Ensemble in de voorstelling Kleine Zielen

Sustainability Sponsor

Om verhalen van over de hele wereld te blijven delen, is het belangrijk om zorgzaam om te gaan met de wereld. Daarom ondersteunt GoodFuels als Sustainability Sponsor de ambitie van Internationaal Theater Amsterdam om een van de meest duurzame monumentale theaters van Nederland te worden. ITA biedt daarbij het team van GoodFuels tools uit de theaterpraktijk om hun dagelijkse performance te verbeteren. Een unieke samenwerking waarin duurzaamheid en cultuur samenkomen.