24H Centrum Rondleiding

Sluiten

24H Centrum Rondleiding

Iamsterdam

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
24H Centrum Rondleiding
Iamsterdam

Op 14 mei 2022 vindt 24H Amsterdam plaats in het centrum. Op deze dag openen theaters, musea, kerken, winkels, bars, hotels en clubs hun deuren en organiseren talloze verrassingen en (gratis) activiteiten. Het is de perfecte kans voor Amsterdammers om de binnenstad te (her)ontdekken in slechts 24 uur.

24H Centrum


Op 14 mei bent u in ITA van harte welkom bij enkele rondleidingen waarbij u de geschiedenis van ons theater - een Rijksmonument - (her)ontdekt. U komt op plekken die normaal niet voor bezoekers toegankelijk zijn, dwaalt langs het toneel en de kleedkamers, hoort alles over de architectuur en krijgt alle anekdotes mee over wat zich hier de afgelopen eeuwen heeft afgespeeld.

De rondleidingen zijn gratis toegankelijk, duren 75 minuten, maar u dient zich wel van tevoren aan te melden via I Amsterdam. Opgelet, het aantal plaatsen per tour is beperkt.
-|-
10:00 -11:15 - Nederlandse rondleiding
11:30 -12:45 - Engelse rondleiding
13:00 -14:15 - Nederlandse rondleiding
14:30 -15:45 - Engelse rondleiding
16:00 - 17:15 - Nederlandse rondleiding

MEER OVER 24H CENTRUM

MEER RONDLEIDINGEN

Language NP Language no problem Openbare rondleiding (in het Nederlands) Internationaal Theater Amsterdam Perspectief Openbare rondleiding (in het Nederlands)
Sluiten Openbare rondleiding (in het Nederlands) Internationaal Theater Amsterdam
Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u deelnemen aan de openbare rondleiding (in het Nederlands) door het gebouw en krijgt u een kijkje achter alle deuren die anders gesloten blijven.