ALFA

Sluiten
Holland Festival

ALFA

Wunderbaum

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
ALFA
Wunderbaum

In ALFA komt een groep Europese Alfa Romeo-liefhebbers samen om in clubverband hun passie voor het Italiaanse automerk te delen. Ze praten over het clubblad, de invulling van de evenementenkalender en de jaarlijkse buitenlandrit.

Festival Holland Festival

Duur 90 minuten
Genre theater
Taal Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
Boventiteling Engels, Nederlands

Première donderdag 20 juni


Er wordt gezongen, gegeten en een Alfa-quiz gedaan. Boven het gezellige weekend hangen echter de donkere wolken van de energietransitie. Tijdens het weekend zal namelijk ook het eerste elektrische model van Alfa getest worden: de Alfa Romeo Milano.
-|-
Hoe maakt een autoclub zich klaar voor de toekomst, zonder de eigen fossiele geschiedenis te verloochenen? Een meertalige tragikomedie over de onzekerheden van een passie in tijden van verandering.

CREDITS


concept Wunderbaum
regie Wunderbaum
cast Tobias Artner, Walter Bart, Simone Cammarata, Giovanni Franzoni, Matijs Jansen, Laura Laufenberg, Maartje Remmers, Marleen Scholten
muziek Annelinde Bruijs
composities Annelinde Bruijs
zang Jamie Petutschnig
dramaturgie Thorben Meißner
-|-

research Dafne Niglio
co-productie Acteursgroep Wunderbaum, Landestheater Niederösterreich, TangenteSt.Pölten Festival für Gegenwartskultur

OVER HOLLAND FESTIVAL

Het Holland Festival is het grootste internationale podiumkunstenfestival van Nederland en een van de oudste festivals in Europa. Het in 1947 opgerichte Holland Festival vierde in 2022 het 75-jarig bestaan.

Het festival vindt ieder jaar in juni, in en om Amsterdam plaats op verschillende locaties, binnen en buiten, grootschalig en intiem, online en offline.

MEER INFORMATIE OVER HOLLAND FESTIVAL

Meer Holland Festival