Artist Talk: Arno Schuitemaker

Sluiten

Artist Talk: Arno Schuitemaker

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Artist Talk: Arno Schuitemaker
ITA Academy

Een blik achter de schermen en gesprekken met de makers het voorstellingsbezoek nog interessanter. Daarom organiseert ITA Academy ook dit seizoen een reeks Artist Talks: verdiepende gesprekken met inspirerende makers over hun werk en werkwijze, drijfveren, inspiratiebronnen en fascinaties.

Artist Talks vinden voor of na een voorstelling van de betreffende maker plaats en bieden verdieping om in een bredere context naar het werk te kijken.

Duur 60 minuten, na de voorstelling
Locatie Plein Foyer
Taal Nederlands

Meld u aan voor gratis toegang

In deze Artist Talk gaat moderator Selm Wenselaers in gesprek met Arno Schuitemaker, na afloop van de voorstelling 30 appearances out of darkness.

De voorstellingen van Arno Schuitemaker worden geprezen om de inventieve vormen die hij creëert om uitdrukking en betekenis te geven aan universele thema's. Met fragmenten uit zijn dagboek als bron transformeren ze in hyperfysieke en belichaamde bespiegelingen op het leven en op de manier hoe we met de wereld om (kunnen) gaan. Zijn werk is te zien geweest op toonaangevende podia en festivals in meer dan 25 landen.

-|-In een gesprek van een uur bespreken we zijn oeuvre, werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst.

Voorafgaand aan de Artist Talk, is de voorstelling 30 appearances out of darkness te zien, maar u bent ook welkom om enkel bij de Artist Talk aan te schuiven.

30 appearances out of darkness
30 appearances out of darkness