happyChaos: Het Polariserende Podium

Sluiten

happyChaos: Het Polariserende Podium

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
happyChaos: Het Polariserende Podium
Ongeplaceerd. Standaard va €5

HappyChaos is een club bevlogen jongelieden die evenementen organiseert voor een jong en breed publiek, op verschillende locaties in de stad. HappyChaos zet de onderwerpen die zij belangrijk vinden op een originele manier op de agenda. Hun evenementen zijn een combinatie van actuele onderwerpen, scherpe debatten, verrassende sprekers, kunst en muziek.

Duur 2 uur 30 min, zonder pauze
Gesproken in NL

Over het programma

Mogen, moeten en willen we iedereen nog een podium bieden? De komst van controversiële sprekers leidt onder meer op universiteiten tot verdeeldheid. De een is fel tegen het bieden van een podium, de ander vreest voor de inperking van de vrijheid van meningsuiting. Wat zegt deze polarisatie over de voorwaarden van een maatschappelijke discussie? Is het publieke debat te begrensd of juist grenzeloos?

Studenten en jongeren hebben invloed op het huidige en toekomstige debat. Ook wij als jong platform zijn bekritiseerd over de keuzes die we hebben gemaakt bij het wel of niet uitnodigen van sprekers. HappyChaos gaat samen met jongerenorganisaties, programmamakers en experts in discussie over de voorwaarden en grenzen van het publieke debat.

Kom 6 december naar Internationaal Theater Amsterdam en praat mee!