Slakje

Sluiten
Lieve Stad, 2023

Slakje

Kat op het spek / Gerardjan Rijnders

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Slakje
Kat op het spek / Gerardjan Rijnders

SLAKJE is een integere theatermonoloog over misbruik en hoe dit je leven kan tekenen. Over het ongelooflijke vermogen van mensen om hoop te houden, tegen de klippen op.

Festival Lieve Stad,
Locatie Meervaart - Blauwe zaal

Duur nnb
Genre Theater

In Gesprek wo 22 mrt

SLAKJE


Het verhaal gaat over Jack. Vanaf zijn achtste wordt hij misbruikt door zijn stiefvader. Iets wat zijn sporen achterlaat voor de rest van zijn leven. Hij raakt op het verkeerde pad, ontmoet de verkeerde mensen en raakt verstrikt in de wereld van de underground prostitutie. Toch vindt hij een wonderlijke manier om trots te zijn op het leven dat hij leidt en op de persoon die hij is geworden. Het legt de oersterke drang tot waardig leven bloot die zelfs in de meest heftige situaties van zich laat horen.
-|-
SLAKJE is een harde, maar eerlijke, integere monoloog van een man die zo secuur mogelijk zijn verhaal uit de doeken doet.

In Gesprek: Gerardjan Rijnders

De voorstelling SLAKJE toont het genadeloze verhaal van de escortjongen Jack. Na de voorstelling gaat Christiaan Mooij in gesprek met theatermaker Gerardjan Rijnders.

In Gesprek is gratis toegankelijk en begint kort na afloop van de voorstelling.

Credits


tekst(inventarisatie) en regie Gerardjan Rijnders
spel Thijs Prein
vormgeving Roelof Pothuis
techniek Nick Bek
productie Gemma Hauptmeijer
-|-
zakelijke leiding Christiaan Uytdehaage
regie-assistent Elze van Houtum
co-productie Storytelling Center Amsterdam en Kat op het Spek
posterbeeld Vincent van Woerkom

17 - 26 maart

Festival Lieve Stad,

Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. Lieve Stad, gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij. Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van Lieve Stad,.

Meer Lieve Stad,