studiedag De kunst van het filosoferen

Sluiten

studiedag De kunst van het filosoferen

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
studiedag De kunst van het filosoferen
ITA Academy

Er zijn allerlei boeiende programma’s voor leerlingen en studenten, maar hoe blijf je als docent zelf fris en geïnspireerd? In de trainingen bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) duik je dieper in de materie en ga je samen op onderzoek. Tegelijkertijd is er ruimte om jezelf en elkaar te bevragen en te inspireren.

Studiedag De kunst van het filosoferen


'Don’t teach children art, teach them to think like an artist.' Bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) is het filosoferen met kinderen en jongeren een wezenlijk onderdeel van onze programma’s. De methodiek die we gebruiken (grondlegger is Berrie Heesen) geven we graag door. Tijdens de bijscholingsdag gaat een docent van ITA Academy uitgebreid in op de kunst van het filosoferen met jongeren.

-|-
Je duikt helemaal in de methodiek van het filosoferen en gaat met elkaar oefenen. Je ervaart hoe je het gespreksmateriaal om kunt zetten naar theatraal materiaal. Ook als je de methodiek al kent is deze dag een aanrader. Wij horen vaak: je kunt het toepassen van de methodiek niet vaak genoeg oefenen.

Meer studiedagen 

Er zijn nog meer studiedagen mogelijk bij ITA. Bijvoorbeeld over burgerschap. Als je voor je schoolteam een training wilt organiseren, denken we graag met je mee. 

Tip: maak gebruik van je jaarlijkse scholingsbudget 

BEKIJK HIER ALLE TRAININGSDAGEN DIE AL GEPLAND ZIJN

Meer ITA Academy

Language NP Language no problem MLA speelt 2977 in ITA Toneelbeeld ITA Academy / MLA Theater MLA speelt 2977 in ITA Toneelbeeld
Sluiten MLA speelt 2977 in ITA Toneelbeeld ITA Academy / MLA
25 apr '24
Het Montessori Lyceum Amsterdam speelt 2977 in ITA Toneelbeeld.
Language NP Language no problem STA! speelt Vorsen in ITA Toneelbeeld ITA Academy / STA! Theater STA! speelt Vorsen in ITA Toneelbeeld
Language NP Language no problem PACK THE MIC: PA(C)K THE HUMOR THE PACK / ITA Academy Perspectief PACK THE MIC: PA(C)K THE HUMOR
Sluiten PACK THE MIC: PA(C)K THE HUMOR THE PACK / ITA Academy
24 mei '24
THE PACK organiseert PACK THE MIC: PA(C) THE HUMOR. Georganiseerd door jongeren van THE PACK. Op deze avond vinden er acts plaats vol met kunst! Van spoken word tot dans tot performance art. Alle performers zijn jongeren maar als bezoeker mag je natuurlijk van jong tot oud komen kijken.