Studiedag Theatervormgeving

Sluiten

Studiedag Theatervormgeving

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Studiedag Theatervormgeving
ITA Academy

Er zijn allerlei boeiende programma’s voor leerlingen en studenten, maar hoe blijf je als docent zelf fris en geïnspireerd? In de trainingen bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) duik je dieper in de materie en ga je samen op onderzoek. Tegelijkertijd is er ruimte om jezelf en elkaar te bevragen en te inspireren.

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) biedt inspirerende studiedagen Theatervormgeving aan theaterdocenten.

Studiedag Theatervormgeving

Een docent geeft elke dag vorm aan van alles in lessen en voorstellingen, maar hoe kun je je vormgeving zo inzetten dat je je concepten naar een hoger niveau tilt. ITA heeft vormgeving hoog in het vaandel staan en wil in deze trainings- en inspiratiedag je uitnodigen om de vormgever in jezelf een slinger te geven.

Meer studiedagen 

Er zijn nog meer studiedagen mogelijk bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Bijvoorbeeld over burgerschap. Als je voor je schoolteam een training wilt organiseren, denken we graag met je mee. 

Tip: maak gebruik van je jaarlijkse scholingsbudget 

BEKIJK HIER ALLE TRAININGSDAGEN DIE AL GEPLAND ZIJN

Meer ITA Academy

Language NP Language no problem Paradise Roulette jr. ITA Junior / Vainergill Thurnim & Evelien Kanters Theater Paradise Roulette jr.
Sluiten Paradise Roulette jr. ITA Junior / Vainergill Thurnim & Evelien Kanters
06 mrt '25 t/m 22 mrt '25
Paradise Roulette jr. is een opwindende dans- en theatervoorstelling die geïnspireerd is op de diepgaande thematiek van de voorstelling Giovanni's Room. Duik met ons mee in een wereld van identiteit, zelfacceptatie, relaties en de eeuwige zoektocht van de mens naar liefde en de ander.