Studiedag Theatervormgeving

Sluiten
22 apr '24

Studiedag Theatervormgeving

ITA Academy
Studiedag Theatervormgeving
22 apr '24
ITA Academy

Er zijn allerlei boeiende programma’s voor leerlingen en studenten, maar hoe blijf je als docent zelf fris en geïnspireerd? In de trainingen bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) duik je dieper in de materie en ga je samen op onderzoek. Tegelijkertijd is er ruimte om jezelf en elkaar te bevragen en te inspireren.

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) biedt inspirerende studiedagen Theatervormgeving aan theaterdocenten.

Studiedag Theatervormgeving

Een docent geeft elke dag vorm aan van alles in lessen en voorstellingen, maar hoe kun je je vormgeving zo inzetten dat je je concepten naar een hoger niveau tilt. ITA heeft vormgeving hoog in het vaandel staan en wil in deze trainings- en inspiratiedag je uitnodigen om de vormgever in jezelf een slinger te geven.

Meer studiedagen 

Er zijn nog meer studiedagen mogelijk bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Bijvoorbeeld over burgerschap. Als je voor je schoolteam een training wilt organiseren, denken we graag met je mee. 

Tip: maak gebruik van je jaarlijkse scholingsbudget 

BEKIJK HIER ALLE TRAININGSDAGEN DIE AL GEPLAND ZIJN

Meer ITA Academy

Language NP Language no problem Studiedag Theatervormgeving ITA Academy Perspectief Studiedag Theatervormgeving
Sluiten Studiedag Theatervormgeving ITA Academy
22 apr '24
Internationaal Theater Amsterdam (ITA) biedt trainingen aan voor docenten die zich willen verdiepen in hun vakgebied en zichzelf willen inspireren door middel van onderzoek en interactie met andere docenten.
Language NP Language no problem STA! speelt Vorsen in ITA Toneelbeeld ITA Academy / STA! Theater STA! speelt Vorsen in ITA Toneelbeeld