Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+)

Stichting het Hoofd

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+)
Stichting het Hoofd
vanaf €8,-

Een grappige voorstelling over geluiden van de maker van WalvisJong.

Duur 35 min
Locatie Rotonde

Wat hoor ik?

Wat hoor ik?
Waar komt dat geluid vandaan?
Waar gaat het naar toe?
Kan ik er ook heen?

Is er iemand?
Of… ben ik het zelf?

Ze wordt gelokt door een geluid en komt in een glimmende wereld vol mysterieuze klanken, waar de dingen een eigen leven leiden. Gefluister, getrappel, gegiechel… Ze speelt, probeert uit en ontdekt de geheimen achter de
geluiden. Tot ze precies daar is, waar ze moet zijn. Fluisterstad is een muzikaal sprookje over de plek vinden waar je thuis hoort.

Fluisterstad is een co-productie met festival 2 Turven Hoog en startte met de proeve Labyrint.

Over Simone de Jong
Eerder maakte Simone de Jong Eiland, Kluizelaar en WalvisJong voor dezelfde leeftijdsgroep. Komend uit de mime en het muziektheater kenmerken de voorstellingen zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Naast regisseur is Simone de Jong kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

Zondagmorgen in ITA

Dit voorjaar organiseert ITA weer speciale zondagochtenden voor de allerkleinsten. In de reeks Zondagmorgen in ITA organiseren we voorstellingen en activiteiten voor de allerkleinsten en grote mensen. Telkens om 11 uur, met de mogelijkheid om na afloop lekker te brunchen of lunchen in onze Brasserie. Op de Zondagmorgen in ITA draait alles om de kinderen, hier hoeven zij niet stil te zitten of stil te zijn. Vanaf 9 februari is het weer tijd voor theater, dans, poppenkast, verhalen en muziek – het staat allemaal op het programma.

Het programma wordt georganiseerd voor de kinderen samen met een volwassene. Kinderen bezoeken de voorstellingen voor €8,- en volwassenen voor €10,- in de voorverkoop. Op de zondagochtend worden er nog kaarten verkocht bij de bar van de Brasserie voor €10,-.

MEER OP DE ZONDAGMORGEN

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Reis mee met Lot Lohr (3+) Sesamstraat acteurs spelen... Theater Zondagmorgen in ITA: Reis mee met Lot Lohr (3+)
Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Nijntje op de fiets (2+) Marianne van Houten theater-kind Zondagmorgen in ITA: Nijntje op de fiets (2+)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Nijntje op de fiets (2+) Marianne van Houten
Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen.